BECOME SPELLBOUND BY THE CHRISTMAS SHOW AT JACY’Z BIG STAGE

Den 16:e november slår Jacy’z upp portarna till vinterns mest spektakulära julshow på Sveriges nyaste nöjesarena Big Stage!

Luta dig tillbaka och låt dig förtrollas när vi slår upp drömmarnas dörrar till Christmas Magic at Jacy’z i Big Stage – Det blir en kväll där kärleken till musik och magi sammanflätas till en live-upplevelse med inspiration från Paris, London och New York.

På scen står neuromagikern och internationella entertainern Rufus Wiena tillsammans med Jacy’z egna soulfunkiga storband och artisten Caspar Camitz. Det 8 manna- och kvinnostarka livebandet leds av internationellt prisbelönta Alexander Löfmark.

Rufus Wiena bemästrar konsten att sudda ut den fina gränsen mellan vad som är en dröm, verklighet och vad som är magi. Hur kan han lära sig 100 gästers namn på 20 minuter, vad betyder egentligen biohacking, lärde han Mexicos regering att läsa tankar och varför är han så övertygad om att det sjätte sinnet är otroligt? Var tog din klocka vägen förresten? Och allt detta kombinerat med livemusik och hits, soul och disco, kärlek och värme i en klubbig kväll med mat, service och dryck du älskar.

Christmas Magic at Jacy’z spelas på vår nya arena Big Stage under perioden 16 november t.o.m 16 december.

Varmt välkommen till en ny sorts dinner show du inte kommer glömma!

MAGIC, MUSIC & LOVELY DINNER

På Jacy’z lämnar vi inte något åt slumpen. Därför är magin, musiken & maten lika viktiga denna kväll. Vi inleder med bubbel i foajébaren, därefter bjuds ni in till Gaby’s Ballroom där julbordet, en fest för alla sinnen och en dröm för alla matälskare, står uppdukat. När maten fått sjunka in lite öppnar vi dörrarna till Big Stage och Christmas Magic at Jacy’z. Orkar ni mer? Självklart blir det efterfest med DJ, där musikens kärlek flödar och dina drömmars kväll fortsätter.

– Vi börjar kvällen 18:00 med bubbel.

– Vid 18:30 ett amazing julbord serveras inne i Gaby’s. Tillhörande vinpaket om två glas ingår, alternativt alkoholfritt. Middagen avslutas givetvis med kaffe.

– Ca 21:00 är det dags för Christmas Magic at Jacy’z julshow på Big Stage.

Pris: 1580 kr/person

(ex moms)

Bokningsförfrågan – Christmas Magic at Jacy’z
Kontakta oss direkt

Let’s do some lovely musical magic together!

Email meetings@jacyzhotel.com

Om du undrar över något är det bara att fråga. Vi teamet hjälper gärna dig.

Mvh Yenom, Maerd, Evol & Cisum