2 WEEKS 'TIL CHRISTMAS

SÄKRA BÄSTA JULKLAPPEN

Julen är räddad! Ge dig själv eller någon du tycker om en minnesvärd övernattning på Jacy'z och vips så har du även säkrat din plats på "the nice list". 


Spara upp till 45% på våra populäraste paket – hurry up & get your jingle on!

B U Y  N O W

SHOP 'TIL YOU DROP AT HOME OF ESS

50-80% LAGERUTFÖRSÄLJNING

På tisdag och onsdag intar våra vänner från Home of Ess Jacy'z Big Stage och arrangerar en lagerutförsäljning med upp till 80% rabatt. Shoppa julklapparna eller unna dig själv något riktigt fint!

12 december kl 11:00 -19:00
13 december kl 08:00 -16:00

F I N D  O U T  M O R E

JINGLE ALL THE WAY TO JACY'Z

THE PLACE TO BE THIS CHRISTMAS

Boka din tidiga julklapp till dig själv – en vistelse på Jacy'z nu under julen. Checka in, varva ner i en fåtölj framför en pampig julgran med en drink i handen tillsammans med någon som du tycker behöver en paus så här i decemberstressen. 


Christmas Holiday

 Up to 25% OFF

B O O K   Y O U R  S T A Y

HOW TO GET IN THAT CHRISTMAS SPIRIT

KOM PÅ LUCIAFIRANDE PÅ JACY'Z

Stämningsfull sång, glögg, pepparkakor och nygrillade marshmallows! 


På onsdag 13 december kl 08:00 kommer Göteborgs Nya Flickkör och bjuder på skönsång på groundfloor. 


Varmt välkommen!

Pst... vill du förlänga morgonmyset kommer här lite mer information om vår goda frukost. 👇

EAT BREAKFAST, IT'LL DO YOU GOOD

START THE DAY SPARKLING

Även du som inte övernattat kan äta frukost hos oss på Jacy'z. Välj själv om du vill ha en classic All American breakfast med bacon 'n' pancakes i mysiga Archie's eller om du vill ha en asian fusion kind frukost med scrambled eggs with soya, avocado toasts and goodies på 26:e våningsplanet i Gogogaga.

B O O K  A  T A B L E

THE GREATEST GIFT OF ALL

  SWING BY THE FLOWER SHOP

Den perfekta presenten att ta med till glöggminglet eller bara för att sätta guldkant på en vanlig torsdag. Vi är stolta över att vår Flowershop är Göteborgs enda blomsteraffär som är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Här hittar du alltid vackra buketter i flera olika storlekar och för olika tillfällen. 

G O  E X P L O R E

LET ART SPEAK TO YOUR HEART

MANKOVSKY GALLERY POPUP

Just nu har vi Mankovsky Gallery på besök i vår lobby. Mankovsky samarbetar med både up and coming och mer etablerade konstnärer och erbjuder som de själva så fint uttrycker det "limited, unique and affordable art for a new generation of collectors". 


Tuesday11:00-16:00
Wednesday 11:00-16:00
Thursday11:00-16:00

Friday 11:00-18:00 

Saturday 11:00-16:00

ON EVERYONES LIPS

PAM'S ON TOP OF THE WORLD

Vilket buzz det blev efter att PAM'S Pool Deck & Lounge utsågs till en av en av världens bästa rooftop pooler. Vi är så tacksamma för denna fina utmärkelse! 


Just nu är PAM'S stängt för renovering men så snart solen skiner och temperaturen klättrar uppåt kommer vi åter att öppna och då kommer vi att berätta det här i The Weekly Chronicle.

P R E S S R E L E A S E

PARTY LIKE IT'S 1999

AND SAY HELLO TO 2024

Platserna till ett nyårsfirande börjar ta slut. Så ta en synk med vännerna och boka asap, så att du helt hux flux inte har en aning om hur du ska fira.

Det finns fler options oavsett om du vill bo över eller inte. Oavsett vad du väljer så kan vi garantera att det kommer att bli en sprakande kväll med musik, drinkar och en stämning som är helt off the chain. 

B O K A  N U

HOW TO UNWIND IN STYLE

AFTER WORK AT JACY'Z

Friday around the corner! Äntligen dags att avrunda veckan och starta helgen med en aw på groundfloor. Livemusik och mingel blandas med casinospel, shuffleboard och god mat från luckan i Gaby's. Kommande fredag blir det souligt med bandet TNT. Dessutom har julen nu flyttat in på Jacy'z så en aw kommer att försätta dig i rejäl julstämning! 


 Fridays from 4 pm

F I N D  O U T  M O R E

THE SHOWDOWN OF CHAMPIONS

JACY'Z INDOOR GOLF TOURNAMENT

Anmälan är nu öppet till 

JIGL – Jacy'z Indoor Golf Tournament

en golfturnering som vi arrangerar tillsammans med Callaway och Svenska Golfevent. I prispotten ligger fin-fina priser från Callaway och oss på Jacy'z. Synka ihop laget och anmäl dig!

Givetvis kan du och vännerna även boka våra golfsimulatorer vid andra tillfällen, varför inte nu till helgen – just swing on by!

S I G N  U P

SNEAK A PEEK AT YOUR MEETING     

TAKE 360° WALK INTO OUR VENUES

Nu kan du ta the virtual tour direkt in i Jacy'z. Perfekta första steget om du planerar en konferens eller ett möte och du först vill uppleva våra mötesrum, eventlokaler och restauranger i lugn och ro vid datorn. När du sedan klickat dig runt är du givetvis varmt välkommen på en visning irl så att du får ytterligare en dimension av våra fantastiska miljöer. 

G E T  T H E  T O U R

SUNDAYS HAS NEVER BEEN SWEETER

A STAYCATION AT THE BEST SPOT

Mota mörkret, fly vardagen och unna dig lite kvalitetstid hos oss! Packa med dig ett trevlig sällskap, din favoritpyjamas och njut av övernattning med frukost. Kila sedan lycklig ut i verkligheten och omfamna dagen.  


Note to self: söndagar = alltid fördelaktiga priser. 

B O O K  A  S T A Y C A T I O N

INSIDE SCOOP ABOUT THE SECRET BAR

  GO EXPLORE JQ COCKTAIL BAR

Vår speakeasy bar JQ är det perfekta gömstället för dig som vill fly verkligheten och njuta av vackra vyer och magiska drinkar för en stund.


Här kan du även boka en cocktail experience där du våra bartenders serverar både drinkar och bjuder på storytelling om drycken i glaset. 

G O  E X P L O R E

HEAT WAVE IN THE CITY

  WEATHER REPORT FROM PACHANGA

Winter baths done right. Undfly snöstormar och mörker och fyll på med ny energi i Pachanga Pool Club. Här väntar varma pooler, en bastu med hisnande utsikt, kalla drinkar, sköna dagbäddar och underbar utsikt över hela staden. 


Pachanga Day Session 

Från 249 SEK

T R E A T  Y O U R S E L F

SALTY, SWEET AND OVERINDULGANCE

BRUNCH AT ARCHIE'S

Ta en sovmorgon, skippa frukosten och kom till Archie's på brunch nu till helgen. Här väntar ostron, bagels, caesarsallad, burgers, mimosas och en dessertbuffé som får klockorna att stanna. You know you want it... 


Saturday & Sunday

From 295 SEK

B O O K  A  T A B L E

KEEPING UP WITH THE JACY'Z

FOLLOW US IN OUR OTHER CHANNELS

Följ oss i våra sociala medier för få en här och nu-rapport om vad som händer på vår destination – that instant Jacy'z breeze right at your finger tips!


Choose your favorite channel, we've got serveral!

FACEBOOK | INSTAGRAM

LINKEDIN | YOUTUBE
TIKTOK


27 FLOORS OF MAGIC