Pachanga
Sessions

Pachanga är en sprakande combo av mat, musik och drinkar. Vi börjar lugnt med relax till max, för att sen ställa till med poolparty kvällstid – det är en skön vibe som växlar upp ju senare det blir. When’s your prime time?

Morning
Sessions

Tropiska frukter, nypressade juicer, lugn musik för att möta dagen och hoppas på att hinna se solen gå upp. Ta med din favorittidning and relax to the max.

Lunch
sessions

Welcome to Miami.  Missa inte att beställa din lunch och skölj ner med ett krispigt rosé eller varför inte bubbel. Vi bjuder på skratten och den sköna musiken.

Afternoon
sessions

En perfekt eftermiddag – skippa sista arbetstimmen och njut i stället av heta bad, tropiska cocktails, brädspel och puls i musiken. Friskvård tror vi minsann att det kallas.

Evening
sessions

När middagen är uppäten kan ni fortsätta kvällen med en drink i poolen. Eller dansa dig varm till de pumpande beatsen. Hungry? No problemo! Köket har öppet till sent.

Treatments
I behov av lite tender love and care? Relax, we’ve got you covered

Förvänta dig inget annat än förstklassiga behandlingar. Kapaciteten är dock begränsad så vill du vara säker på att få ta del av den där guldstunden så rekommenderar vi varmt att boka din behandling på förhand.

Food
& Drinks

GOT THE MUNCHIES?
Det finns alltid något gott att beställa till din sunbed. Ät i loungen eller solsängen. Vi serverar comfort food, som Lobster rolls, Taco & Padrones.

Features
  • Music – always on! Hey DJ, put a record on. När DJ’n tar en disco nap kör vi slinga.
  • Food – fresh fruit and drinks of course och vissa tider kan du även köpa tasty bites från köket.
  • Pools – uppvärmda pooler på båda våningarna – cannon ball i poolen!
  • Relax by the fire – vila ögonen på utsikten eller den öppna elden – just relax.
  • Bastu – både torr och ångbastu – bring the heat.
  • Sunbeds – med spektakulära utsikter.
  • Board games – to set the beach vibe.

Pachanga
Opening
Hours

Alla dagar – 09:00 – 22:30
Bar – 11:30 – 22:30
Kök – 11:30 – 22:00
We put the sparklinG in the spa – just follow the beat, no need to be quiet.

Vår pool club är inspirerad av våra favoritklubbar i Miami. Och det här är inget traditionellt spa. Här får du energi av den sköna musiken, den livfulla atmosfären och viben. Join the pool party, baby!