Let’s reach for the stars

Gogogaga,
our sky bar

at 26th floor

Gogogaga är vår Social Dinner Club med inspiration från både Japan & Korea. Här bjuds du på L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna och delar ni på salta, söta och krispiga smårätter som smälter i munnen.

ALL DAY AMERICAN DINING

All
American
Classics

På Jacy’z lobbyplan hittar du Archie’s – med All American Classics, där varje rätt tillagas med hjärta och själ. Frukost, lunch, brunch och middag, it’s all so delish!

MAKE YOURSELF AT HOME

What’s for lunch,
sweetheart?

Gaby’s är vår amerikanska lunchrestaurang där kulturer från alla världens hörn möts i en amazing mishmash! Din nya go-to spot när du vill ha en snabb, men hjärtlig lunch. Hur låter Mama Rosa’s köttbullar med gravy och mashed potatoes eller Grandma May’s heta, mozzarella-toppade Arrabiata?

ON TOP OF THE WORLD AT PAM’S

PAM’S Pooldeck & Lounge

På en av världens topp 10 bästa takpooler i världen kan du njuta av en unik pool club-upplevelse under bar himmel. Här hittar du allt du drömmer om på en solig dag – en stor takterrass, sköna solsängar, tropiska cocktails och god mat.

Rooftop pool club

Step into
Pachanga

En av våra mest spektakulära upplevelser finner du på våning 27-28. Här välkomnas du in till Pachanga Pool Club. Beställ en iskall coco margarita, luta dig tillbaka i solsängen och njut. Vid poolkanten möts du av en makalös utsikt över staden.

The best meal of the day

Breakfast at Jacy’z

På Jacy’z hittar du boka frukost i två av våra restauranger. Archie’s, som erbjuder en riklig amerikansk frukost med klassiker som bagels, pannkakor, bacon, äggröra och sötsaker som cupcakes och donuts. På våning 26 i vår skybar Gogogaga kan du förvänta dig en internationell frukostupplevelse där klassiska morning munchies som kaffe, nybakat bröd och juicer kompletteras med avo toast, scrambled egg och smoothie bowls. Allt serveras med stadens skyline som backdrop.

SATURDAY & SUNDAY: 12 – 15 PM

Brunch

Prepare for a food ride of your life! Din brunchresa börjar vid vår oyster bar där du efter lite snick snack med bartendern glider vidare mot vår Bagel & Sandwich Station med en Bloody Mary i handen. Resan fortsätter mot ett en buffé som dignar av krämig mac ’n’ cheese och fluffiga scrambled eggs.

Väl till bords drabbas du plötsligt av en beslutsångest framför ett vägskäl bestående av Archie’s Cheese Burger till vänster och Chicken ’n’ Waffles till höger.

Slutdestinationen är en over the top dessertbuffé som får dig att göra discomoves hela vägen vidare i vår lobby där du både kan fylla på glaset och utmana vännerna i shuffleboard! Game on!

Brunchen har sommaruppehåll – är tillbaka igen 7 september.

No time to
stay for dinner?

Då kan du plocka med dig lite godsaker hem. Du hittar Delin på entréplan.

Vi växlar utbudet kontinuerligt för att erbjuda variation. Här i Gaby’s Deli hittar du bland annat ostar, charkuterier, Côte de bœuf och annat premiumkött. Det finns också grönt från våra lokala odlare och en del lyxartiklar så som kaviar och tryffel.

Du kan dessutom få med dig några av signatur-tillbehör och såser från våra restauranger på Jacy’z.

YOUR NEW LIVINGROOM

Our bars

Här på Jacy’z finner du inte mindre än fyra barer, alla med sin egna stil och identitet. Allt från den stora lobby-baren på ground floor till Gogogaga skybar på 26e våningen.

Find your favourite spot!

Finish your day sparkling

After Work

Shake it off efter en lång dag på jobbet och välkomna helgen med en AW på Jacy’z. Det här är platsen för dig som längtat hela veckan efter myller, bubblig dryck och weekend vibes.

Let’s have that legendary after work!

Vår after work har tagit sommarlov – är tillbaka igen 30 augusti.

LET’S CREATE THAT LEGENDARY PARTY!

Private dinners
parties & celebrations

Vår destination bjuder på oändliga möjlighet för festliga tillställningar – any hour of the day. Här finns allt ni behöver för att hålla privata middagar och mingel i separat lokal oavsett om det är kvällstid och mitt på dagen.

Share with friends!