A NEW DESTINATION FOR BUSINESS TRAVELERS

COMBINE BUSINESS WITH PLESAURE

MAKE YOUR BUSINESS NIGHTS SOMETING YOUR LONGING FOR.

Make Jacy’z your headquarter in Gothenburg

November 2022 öppnar Jacy’z Hotel & Resort.

En ny destination från oss som idag driver bland annat Hotel Pigalle i Göteborg – vilket har utsetts till årets affärshotell, Steam Hotel i Västerås, Ellery Beach House i Stockholm och ytterligare sju destinationer runt om i Norden.

Letar du efter något mer än bara en sovplats och någonstans att ställa resväskan? Vill du att destinationen du väljer för bolagets business trip ska addera mervärde för dig och dina kollegor? Då är Jacy’z the place for you.

A place to be –
a place just for you

Our biggest venue for private events, lovely decor, a bar and a small stage.

Det finns ett gigantiskt vardagsrum på entréplan med öppen eldstad och bar i centrum
– en perfekt plats att varva ner eller hosta informella möten. Som Business Member på Jacy’z har du även tillgång till en privat lounge på JQ (våning 17) som har en mer privat inramning och är perfekt om du vill sitta lite mer avskilt under dagtid.

Bar- och restaurangutbudet är väl tilltaget med varierande utbud. Ta en burgare i lobbyn, plocka med en sushibox in till rummet eller njut av sorlet i Archie’s – vår main restaurant på entréplan. Kanske prova spännande smakkombinationer som för tankarna till Korea och Japan i vår Sky Bar & Restaurant GOGOGAGA?

Oavsett om du dinerar själv eller bjuder in dina vänner har du otaliga options, allt inhouse. Hos oss finns alla förutsättningar för att få till ett träningspass även på resande fot – vi har ett full utrustat gym på våning 3 med fri tillgång för dig som Business Member. Vissa tider kör vi PT-ledda pass och sammanfaller dessa med ditt besök är du välkommen to tag along.

A great location

Oavsett om du kommer med flyg, bil, buss eller rymdfärja är det lätt att hitta hit. Och väl på plats har du Göteborgs stadskärna på walking distance – Heden endast 8 min bort till fots.

Directions

Hitta bästa vägen hit? Let’s Google!
Drakegatan 10 – Google Maps

Apply for your
Business Membership

Ett affärsavtal med oss ger dig discount på din vistelse.

Våra medlemskap är limiterade och du ansöker enkelt hos vår Business Opportunity Manager. Berätta vilket bolag du representerar och hur många nätter ni vill bo med oss, så återkommer vi inom kort med ett avtalsförslag för er.

Share this!