Concierge & Flowershop

Bouquets & Beyond

Flowers for every occasion

I Jacy’z Concierge & Flowershop pågår det en blomsterfest 24/7, 365 dagar om året!

Vi har ett välsorterat sortiment av flowers and gifts för både dig som bor på hotellet, dig som arbetar i närområdet eller råkar ha vägarna förbi. Oavsett om du vill sätta guldkant på receptionsdisken, visa din uppskattning till någon ditt hjärta klappar lite extra för eller helt enkelt unna dig en fredags-, tisdags- eller onsdagsbukett så är detta stället för dig som, precis som oss, älskar vackra saker.

Här hittar du alltid ett utbud av vackra buketter i olika storlekar. Vill du ha något extra spektakulärt så kan du alltid kontakta oss för att göra en specialbeställning. Vi har även fina presenter i form av Jacy’z dofter och egna choklad.

Vi ser alltid till att han din bukett klar för upphämtning inom 48 timmar från beställning.

Du kan även få blommorna levererade med vår delivery service. Kontakta oss så ser vi till att din beställning kommer fram till sin slutdestination.
Because beautiful things like these should always arrive in style.

Våra Priser

  • Styckblomma 75 kr
  • Small 295 kr

  • Medium 495 kr

  • Large 695 kr

Tillval

  • Jacy’z Chocolate 95 kr

  • Jacy’z Rumsspray 349 kr

  • Jacy’z Doftpinnar 399 kr

  • Jacy’z Doftljus 449 kr

  • Blomkort 35 kr

Blooms on Demand

Vi ser på våra buketter som små konstverk och eftersom vi älskar att dansa i takt med årstidernas rytm, kommer varje dag att överraska både dig och oss med nya, färska kreationer. Därför kan utseendet och priset variera något. De bilder du ser här är bara smakprov på några av våra tidigare skapelser.

Har du några speciella önskemål eller blomsterdrömmar? We love it! Kontakta oss så börjar vi skapa blomstermagi tillsammans!

Concierge at your service

Vårt concierge-team finns på plats för dig både innan, under och efter ditt besök. Vi gör alltid vårt yttersta för att varje sekund av din vistelse ska bli magisk, underbar och minst lika fantastisk som du har föreställt dig.

Vi finns här för dig för både stora och små frågor och vår kunskap sträcker sig både in i varje vrå av hotellet och vidare ut i vår fantastiska stad. Hos oss kan du få hjälp med allt ifrån vägledning genom hotellet, hjälp med speciella önskemål, tips på aktiviteter, hyra av moped eller cykel och självklart finns vi även på plats för att göra bokningar, inte bara i någon av våra 27 våningar, utan över hela stan. To infinity and beyond!