Where Champions Are Made

Jacy’z sports club

På tredje våningen i Jacy’z Hotel & Resort hittar du Jacy’z Sports Club. En anläggning exklusiv för medlemmar och hotellgäster. Hemmaarena och platsen för dig som vill träna, svettas och bygga muskler på Göteborgs hetaste gym.

Som gäst på Jacy’z Hotel & Resort har du tillgång till vår toppmoderna träningsanläggning – Jacy’z Sports Club. Vid ankomst och incheckning får du ett nyckelkort som ger dig tillgång dygnet runt.

Som medlem i vår sports club få du tillgång till gym, gruppträning, Jacy’z Member Days, Friday Morning Sessions in Pachanga Pool Club and even more. Vill du kan du addera personlig träning till ditt medlemsskap. Start basic or level up – it’s up to you!

Weekly schedule

Måndag: Strength / Lift

Främst styrka, basövningar, fokus på god tekniskt utförande och kontroll för att bli starkare.

Redskap: Kettlebells, skivstänger, hantlar viktplattor mm.

Tisdag: Cardio / Sweat

Primärt kroppsvikt, mycket puls, korta och långa intervaller.

Redskap: Kroppsvikt, konditionsmaskiner som SKI-erg,
Rodd-maskin, air-bike, kan användas.

Onsdag: Athlete

En kombination av de två föregående dagarna, få kontakt med din inre atlet där du utmanas med bl a både kast, hopp och drag-moment.

Redskap: konditionsmaskiner, kettlebells, hantlar, skivstänger, slam balls, viktplattor mm.

Torsdag: Mobility + Core

Din rörlighet är det primära fokuset idag. Repetitonerna är få men jobbar under längre perioder. Mycket stabilitet och yoga-inspirerade rörelser.

Redskap: Kroppsvikt, gummiband

Fredag: Coach Choice

Var redo för att allt kan hända! 🙂

Redskap: ?

GYM

I vår ljusa träningsanläggning med stora panoramafönster hittar du ett multifunktionellt gym med öppen planlösning som huserar både rigg, vikter, kettlebells, hantlar och konditionsmaskiner. Vår utrustning är kommer från Eleiko och Technogym.

När våra coacher drillar sina adepter inne i gymmet kan det tidvis bli lite trångt men du kommer säkert hitta en hörna where you can do your thing. När det inte pågår gruppträning kan du ta ut svingarna med kettlebellen rejält och använda gymmet som din personliga lekplats! Just go for it, champ!

GRUPPTRÄNING

Alla våra klasser är designade och utformade så att alla (hello gymrats and couch potatoes!) kan delta, oavsett tidigare erfarenhet eller konditionsnivå. Varje veckodag har ett eget träningsfokus, med styrka som grund, vilket ger dig möjlighet att träna en eller flera gånger i veckan och uppnå ett varierat och effektivt träningspass på 45 minuter.

Bokningar kan göras upp till fyra veckor i förväg. Begränsat antal platser (12) per tid. Besök GoActive för senaste informationen när klasserna startar.

Även du som hotellgäst har tillgång till träningspassen i mån av plats. Just show up! Du som gymmedlem kan se schema och boka i appen GoActive.

PERSONLIG TRÄNING

If you are still looking cute after your workout, you probably didn’t push yourself hard enough.

Om du behöver pusha dig lite extra så finns vårt stall av personliga tränare här på Jacy’z Sports Club. Teamet består av internationellt licensierade tränare med lång erfarenhet kombinerat på olika expertområden.

Alla våra PT-klasser går att boka till ett medlemspris.

BOKA I APPEN

Du hittar alla klasser i appen GoActive där du även kan boka plats på gruppträning eller reservera din plats i gymmet. It’s a walk (or run?) in the park!

MEMBER PERKS

TAKE A DIP IN THE POOL

Pamper your temple and mind! Du som medlem i Jacy’z Sports Club har möjlighet att boka in Morning Session i Pachanga Pool Club. Under sommarmånaderna (juli, augusti och första halvan av september) har du istället tillgång till Pam’s Pool Deck Club vardagar 9-11. Njut av härliga bad och återhämta dig i en av våra dagbäddar. Self care at it’s finest!

Bokas i mån av plats genom att maila Pachanga@jacyzhotel.com. Uppge vilket medlemsskap du har och vilket datum du vill komma. Väl på plats visar du upp ditt medlemsskap i GoActive-appen.

MEMBER PERKS

Frukost i Archie’s

Our coaches think that it is crucial to refuel. Därför får du som medlem i Jacy’z Sports Club 50% OFF på Archie’s Breakfast måndag-fredag.

Boka för att säkra ditt bord och väl på plats visar du upp ditt medlemsskap i GoActive-appen.

Get up, dress up, show up!

I Jacy’z Sports Club hittar du även högkvalitativa och hållbara kläder från Eleiko Kläderna kommer ge dig den där perfekta all-american-college-track&field-jock-preppy-sports look that you’ve been yerning. Vi lovar även att vetskapen om att alla plagg är funktionstestade av elitidrottare kommer att göra squatsen lägre och upphoppen högre. Att kläderna dessutom stickas och vävs i Sverige gör ju inte saken sämre.

MOBILITY MONDAYS

Varje måndag rullar vi ut yogamattan för dig i eldrelaxen i Pachanga Pool Club. Med utsikt över hela staden kan du avnjuta ett 45 minuter långt yogainspirerat pass som kommer att främja fysisk styrka och ge dig ökad flexibilitet. Efter passet kan du slå dig ner i en av dagbäddarna och njuta av en god smoothie. Detta är den ultimata starten på din vecka!

Till detta pass välkomnar vi även dig som inte är medlem. Passet är gratis för dig som medlem i Jacy’z Sports Club. Det enda du behöver göra är att boka din plats i GoActive eller Bruce.app.

195 SEK/person inkl smoothie

MEMBER DAYS

Sex gånger per år arrangerar vi olika aktiviteter eller event för dig som är medlem i Jacy’z Sports Club. Aktiviteterna kommer både göra dig svettig, ge dig en unik upplevelse och ge dig många goda skratt med dina träningskompisar. Delta i ett trapprace till vår pool club eller snöra på dig löparskorna och häng med på ett Jacy’z egna lopp.

Will it be easy? No. Will it be worth it? Definitely.

FÖRETAGSTRÄNING / PRIVATKLASSER

Jacy’z sports club


Vill du bli starkare tillsammans med dina kollegor, dina vänner eller med din förening eller klubb?

Våra coacher skräddarsyr ett träningsprogram för er och ger er en träningsupplevelse utöver det vanliga.

Återhämtning is key. Efter styrkelyften eller turen på löpbandet väntar god mat och dryck runt hörnet i någon av våra restauranger. So make sure to refluel before leaving Jacy’z!

 

Nyfiken på att veta mer? Släng iväg ett mail för tillgänglighet och priser.

Our Coaches

Meet our personal trainers.

Vi har flera personal trainers, alla med bred kompetens, erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig som behöver och vill få ut det mesta av din potential. Du som kommer till oss erbjuds både coachning och service i toppklass.

Michele

SPORTS CLUB MANAGER
michele.bonetti@jacyzhotel.com

Michele Bonetti

Säg ciao till vår italienske head coach Michele! Han har inte bara en underbar accent, han har även en imponerande bakgrund inom kampsport och har flera regionala och nationella fighter på sin meritlista. För närvarande tränar han och tävlar i CrossFit.

Michele är certifierad personlig tränare och kostrådgivare. Oavsett din kondition och förmåga, kan Michele hjälpa dig att nå dina träningsmål genom att fokusera på grundläggande principer som styrka, kondition och rörlighet.

Amelie

COACH
amelie.christenson@jacyzhotel.com

Amelie Christenson

Träning har alltid varit en stor del av Amelies liv. Karriären inleddes redan vid 5-års ålder med truppgymnastik som kompletterades av både jazzdans och balett. Gymnastiken utvecklades senare till rytmisk gymnastik på elitnivå och Amelie har även agerat barn- och ungdomstränare inom gymnastik under många år. Tack vare sin kärlek till gymnastiken har Amelie fått en bred kunskap inom hälsa och idrott på en hög nivå.

Idag är har gymnastiken och dansen fått ge vika för löpning och styrketräning och Amelie kan nu titulera sig licensierad personlig tränare. Parallellt med träningen utbildar hon sig även till kostrådgivare.

Amelie finns här för dig som vill bli mer uthållig, starkare, snabbare eller rörligare. Perfekt för dig som vill hitta motivationen eller nå dina mål på ett inspirerande, prestigelöst och roligt sätt!

Collaborating Coaches

Vi samarbetar även med flera coacher som vi kallar in som förstärkning vid behov.

Johan

E-mail coming soon

Johan Flykt-Rosén

Hang in there, mer information om Johan kommer inom kort!

Share with friends!