Dagkonferens på Jacy’z Hotel & Resort

Sveriges främsta affärshotell 2024

Parkeringsgarage

36 unika möteslokaler

Stort utbud av aktiviteter

Låt oss kontakta dig för offert inom 8 timmar (vardagar) och en presentation av Jacy’z många konferensmöjligheter.

Lyxen av att få uppleva service på högsta nivå samt fantastiska lokaler på ett och samma ställe! Tack Jacy’z, vi kommer tillbaka!

Carl Claesson, Redbull

Vi har varit lika nöjda på både Ellery och Bellora, men Jacy’z har blivit vår hot spot och stället alla våra kunder pratar om. Tack för er fantastiska service och förmågan att överträffa våra förväntningar.

Ernesto Martinez , Volvia

En fantastisk helg som överträffade allas förväntningar. Vi har redan bokat upp oss igen.

Anders Erlandsson VD, Silvent

Det är sällsynt med ett hotell som erbjuder en så hög standard rakt genom med allt ifrån konferenslokaler till rummen, maten & personalen. Kan varmt rekommendera Jacy’z!

Natalie Kindhult, Le Pacte

Konferensen hölls i inspirerande och välutformade lokaler som inte bara visade omsorg om detaljer, utan också bidrog till att skapa en stimulerande atmosfär där deltagarna kunde engagera sig fullt ut i utbytet av idéer och kunskap.

Annika Lincoln, Bevago AB

Det finns inget som kan konkurrera med Jacy´z i hela Sverige!! Detta är verkligen det bästa jag sett! Vi kommer snart tillbaka!

Peter Cronholm , Era Sweden AB

FEET ON THE GROUND, HEAD IN THE CLOUDS.

Låt oss ta er dagkonferens till nya höjder

VÄLKOMMEN TILL JACY’Z, ditt go-to place för möten, kickoffs, events, firanden och högtider. En plats för all work & all play där ett över-dagen-möte ofta fortsätter vidare in i kvällen.

På Jacy’z hittar du såväl intima som luftiga och rentav slående mötesrum, men denna 100 meter höga skyskrapa erbjuder så mycket mer, även för möten som bara varar över dagen. Svindlande utsikt över staden, en Miami-inspirerad pool club där du och teamet tar en iskall drink och ett dopp innan ni reser hem efter en lång mötesdag. En All-American lunch som du inte får nog av och golfsimulatorerna som blir en perfekt in-emellan-aktivitet för att få upp lite puls igen inför eftermiddagen. En mötesdag på Jacy’z blir inspirerade, pirrigt och livligt – a place like nowhere else.

NYHET – BOKA MINDRE KONFERENSRUM DIREKT ONLINE

För dig som behöver snabb och enkel tillgång till våra mindre konferensrum (upp till 8 personer) går det nu att boka ert rum direkt online. Perfekt för spontanmöten där man vill ha det lilla extra!

Boka konferensrum för upp till 8 personer

PRESS PLAY & HAVE A LOOK INSIDE

Se lokalerna i en virtuell rundtur

Rör dig fritt i vår virtuella värld. Här kan du uppleva våra mötesrum på våning 3, 4 och 24 redan innan du anländer. Låta dig inspireras av läckert inredda break-out-ytor, se dig omkring inne stans mest luxuösa arena Big Stage, eller varför inte ta en tur in i Gaby’s Ballroom?

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla möten och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta ett dopp i poolen och en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Låt oss kontakta dig för offert inom 8 timmar (vardagar) och en presentation av hur just er mötesdag på Jacy’z kan se ut.

*” anger obligatoriska fält

The not so sexy, but mandatory fine print. När du klickar på ”Skicka” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

Planerar ni ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta våra Business Opportunity Manager Sebastian.

Sebastian Wedin

Möteslokalerna

Upp Till 300 personer

Big Stage

Regionens mest luxuösa lokal för event, föreläsningar, shower och biovisningar? Most likely.

Upp Till 160 personer

Large Groups

Flexibla möteslokaler. Åtta olika rum som kan möbleras i alla tänkbara sittningar beroende på mötestyp.

Upp Till 16 personer

Medium Groups

High-end styrelserum utrustade med alla bekvämligheter ni behöver, och mer därtill.

Upp Till 8 personer

Small Groups

Vi har ett flertal mindre mötesrum, perfekt anpassade för små grupper med stora agendor.

WORK HARD, PLAY HARDER

Konferensaktiviteter

Gör er dag hos oss extra minnesvärd – boka in en konferensaktivitet! Ta med dig kollegorna upp till Pachanga Pool Club efter mötet, eller varför inte finslipa svingen i någon av golfsimulatorerna? Här följer några upplevelseförslag från oss, men tveka inte att höra av dig om ni har frågor, funderingar eller egna önskemål!

Let’s get to work!

Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan så svarar vi med en offert in no time.

Planerar ni ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta vår Business Opportunity Manager Sebastian.

+46 (0) 707 – 86 91 91
sebastian@essgroup.se