enjoy the show at jacy’z

Welcome to Big Stage

Regionens mest luxuösa och varma scen för konserter, föreläsningar, shower och biovisningar.

En helt ny byggnad dockas ihop den majestätiska skrapan där Jacy’z Hotel & Resort ligger. Närmare 500 kvadratmeter, 9 meter i tak, en stor scen, en LED-skärm på över 50 kvadratmeter och på tekniksidan har vi tagit i från tårna. Big Stage är också utrustad med state-of-the-art teknik för att visa bio. Inredningen i salen håller lika hög klass som övriga delar på Jacy’z och du kommer att känna igen dig i 60-talets Amerika med moderna inslag.

An epic place for movies and popcorns

Salen passar utmärkt för konserter, föreläsningar, shower och föreställningar. Under vardagar kan du sjunka ner i en av de sköna fåtöljerna för att njuta av en film, då Big Stage också fungerar som biograf. I baren erbjuds delikatesser som tryffelpopcorn, ett brett utbud av öl och finare vin. Vi strävar efter att kombinationen av film och stämning ska skapa den perfekta date night-upplevelsen.

The Big Stage Bar Experience

Här samlas gästerna över drinkar och bubblande viner, där varje klunk är en inledning till kvällens festligheter. Ambiensen är en symfoni av varma ljus som reflekterar mot mahognyytorna, med mjuka barstolar som inbjuder till intima samtal, eller sköna ytor för stående mingel. Abstrakt konst pryder väggarna och viskar berättelser om kreativitet och passion.

AN EXTRAORDINARY VENUE

Big Stage är en show- och nöjeslokal med stor flexibilitet kring dukning och ”seating”. Vi erbjuder alltid en effektiv och trevlig biljettentré, garderob och bekväma toalettutrymmen i omedelbar närhet. Beroende på vilken akt som står på scenen och hur du vill att din publik ska uppleva den här häftiga arenan så finns följande möjligheter.

Popcorn ready, anticipation high. Let the movie magic begin! Luta dig tillbaka i en av våra fluffiga fåtöljer med en kall drink drink i ena handen och nypoppade popcorn i den andra. Slappna av, njut av ljud och bild av toppkvalitet och upplev film på ett helt nytt sätt! 

0
People

Big Stage möjliggör den ofta omöjliga kombinationen av av bekväma stolar, utmärkt sikt och utrymme för många deltagare. Den perfekta seatingen för både föreställningar, föreläsningar och shower av alla dess slag. Let the show begin!

0
People

Det självklara valet för en minnesvärd bankett eller dinner show! Med en seating med runda bord med stämningsskapande belysning blir det enkelt för deltagarna att både njuta av god mat och en spektakulär show på samma gång!

0
People

Long table, endless flavors. En klassisk möblering där deltagarna får slå sig ned vid ett av våra långbord framför scenen. Samtidigt som föreställningen pågår kan deltagarna serveras både mat och dryck.  Välkomna!

0
People

Big crowd? Big Stage! Det perfekta valet om du söker en plats för en toppklassig showupplevelse med stående publik. Vår lokal är flexibel och passar för både band, körer, DJ:s, standup och shower av alla dess slag. 

0
People

STATE-OF-THE-ART EQUIPMENT

Big Stage är utrustad med teknik, ljus och ljud av högsta kvalitet. En fast 50 kvadratmeter LED-skärm och ett BOSE-system som är specialdesignat för att varje plats ska få en ljudupplevelse som är perfekt. För dig som är arrangör, artist eller produktionsbolag så kan du ladda ner hela specen här nedan och sedan lugnt försäkra dig om att dina deltagarare kommer att få en spektakulär upplevelse. Som musik för dina öron, right? 

Leave gravity behind?

FLY WITH US!
Nyfiken på att ha ett möte, kickoff eller event på Jacy’z?
Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Planerar ni ett ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta våran Business Opportunity Manager Sebastian.