The show’s about to begin

Fredagar och lördagar blir det SHOW! Livemusik, föreställningar och uppträdande kommer inta scenen. Se till att knipa en plats på balkongen och luta dig tillbaka i en av fåtöljerna. När ridån har gått ner kan du glida vidare till en av våra restauranger för att göra det till en riktigt magisk helkväll att minnas.

Tensta Gospel Choir

23 - 24 September - Big Stage

Jacy'z Comedy Club

Söndagar - Big Stage

Dimitri from Paris

11 november - Big Stage

Dumma Människor - Live

8 oktober - Big Stage

Christmas Magic at Jacy'z

Premiär 16 november - Big Stage

Sit pretty, good things will come

På Big Stage finner du högsta komfort och sköna stolar och sittdelar. I bakkant av Big Stage finns en balkong för att skapa bättre vyer. Det kommer alltid att finnas utrymme för spontandans och beroende på hur vi möblerar kommer det även att finnas utrymme för ännu mer yviga dansmoves.

Lokalen rymmer drygt 300 sittande personer och för den storleken på grupper blir Big Stage helt unik i sitt utförande.

I lokalen hittar du även en bar där du kan beställa både goda drinkar och snacks.

An epic place for movies and popcorns

Salen går att boka för både föreläsningar, shower och föreställningar. På vardagarna kommer du även att kunna inta en av de mjuka fåtöljerna för att se en bra film när vi låter Big Stage fungera som biograf. I baren kommer du att hitta både tryffelpopcorn och en bättre flaska rött. Vi hoppas att både film och atmosfär ska bidra till en oslagbar date night.

Rooftop Pool Club

På med badkläderna, hoppa ner i poolen and join the pool party! För högst upp på taket av Big Stage kommer vi att addera ytterligare en pool club. Den här platsen, under bar himmel kommer att vara den självklara platsen för sommarens alla fester och perfekta platsen för att catch some rays eller drink i solen.

Seatings

Seating People Bleachers
Private Movie 37 104
Theater 203 104
Banquet (Round tables) 112 104
Banquett (Straight tables) 126 104

Boka Big Stage för möten & konferens

Nyfiken på att ha ett möte, kickoff eller event på Jacy’z? Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Planerar ni ett ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta våra Business Opportunity Managers Christopher eller Sebastian.