World Travel Awards

Vinnare av Sveriges främsta
affärshotell 2024

36 unika möteslokaler

Stort utbud av aktiviteter

Centralt läge

Låt oss kontakta dig för gratis offert inom 8 timmar (vardagar) och en presentation av Jacy’z många konferensmöjligheter.

Lyxen av att få uppleva service på högsta nivå samt fantastiska lokaler på ett och samma ställe! Tack Jacy’z, vi kommer tillbaka!

Carl Claesson, Red bull

Vi har varit lika nöjda på både Ellery och Bellora, men Jacy’z har blivit vår hot spot och stället alla våra kunder pratar om. Tack för er fantastiska service och förmågan att överträffa våra förväntningar.

Ernesto Martinez , Volvia

En fantastisk helg som överträffade allas förväntningar. Vi har redan bokat upp oss igen.

Anders Erlandsson VD, Silvent

Det är sällsynt med ett hotell som erbjuder en så hög standard rakt genom med allt ifrån konferenslokaler till rummen, maten & personalen. Kan varmt rekommendera Jacy’z!

Natalie Kindhult, Le Pacte

Konferensen hölls i inspirerande och välutformade lokaler som inte bara visade omsorg om detaljer, utan också bidrog till att skapa en stimulerande atmosfär där deltagarna kunde engagera sig fullt ut i utbytet av idéer och kunskap.

Annika Lincoln, Bevago AB

Det finns inget som kan konkurrera med Jacy´z i hela Sverige!! Detta är verkligen det bästa jag sett! Vi kommer snart tillbaka!

Peter Cronholm , Era Sweden AB

FEET ON THE GROUND, HEAD IN THE CLOUDS.

27 floors of pure entertainment

VÄLKOMMEN TILL JACY’Z, ditt go-to place för möten, kickoffs, events, celebrations och högtider. En plats för både work och play där du vill hänga långt efter office hours.

På Jacy’z har vi imponerande mötesrum, men den 100 meter höga skyskrapan bjuder på många fler areas. Den svindlande utsikten över staden, vår Miami-inspirerade pool club där du tar dig en iskall drink och ett dopp efter en lång vecka av möten, vår All American lunch som du bara måste smaka på igen, för att inte nämna speakeasybaren som ingen vet var den ligger… eller? Jacy’z är inspirerade, pirrigt, livligt, a place like nowhere else.

PRESS PLAY & HAVE A LOOK INSIDE

What are you planning?

När ni landar på Jacy’z Hotel & Resort för en konferens, möte, kickoff, fest eller storslagen middag – då vet ni att ni är i goda händer. Vi regisserar- och skräddarsyr ert event tillsammans med er. Möjligheterna är oändliga här i vår city-resort mitt i Göteborg.

Dagkonferens

Att ha konferens på Jacy’z är mer än att bara mötas. Det är spektakulärt, avslappnat och kreativt

Konferens med övernattning

En härlig konferens med plusmeny, nybäddade sängar, dagens tre viktigaste mål och mer tid att vara kreativa tillsammans?

Privata evenemang

Privata tillställningar, mässor, fester, vernissage – Jacy’z Meetings Packages är skapat för alla tillfällen.

NYHET – BOKA MINDRE KONFERENSRUM DIREKT ONLINE

För dig som behöver snabb och enkel tillgång till våra mindre konferensrum (upp till 8 personer), går det nu att boka ert rum direkt online.

Boka konferensrum för upp till 8 personer här.

COOL BREEZES AND HOT IDEAS

Kombinera er konferens med Sommar-Kickoff

Boka din sommarkonferens på Jacy’z och upplev en konferens med stort K. Kombinera era strategiska möten med en stärkande sommarfest på vår omtalade och prisbelönta Pam’s Rooftop Pool Deck som är utnämnd till en av världens bästa takpooler.

TAKE THE 360 TOUR

Se våra lokaler i virtuell rundtur

Rör dig fritt i vår virtuella värld. Här kan du vandra omkring inne i våra mötesrum på våning 3, 4 och plan 24. Låta dig inspireras av våra topp-klass-inredda break-out-ytor, se dig omkring inne regionens mest luxuösa arena, – Big Stage. Eller varför inte ta en tur till Gaby’s Ballroom?

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla mötet och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta en ett dopp i poolen innan morgonmötet eller en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Lämna dina details nedan så hör vi av oss!

*” anger obligatoriska fält

The not so sexy, but mandatory fine print. När du klickar på ”Signup” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

Möteslokaler

Upp Till 300 personer

Big Stage

Regionens mest luxuösa lokal för event, föreläsningar, shower och biovisningar.

Upp Till 160 personer

Large Groups

Flexibla möteslokaler. Åtta olika rum som kan möbleras i alla tänkbara sittningar.

Upp Till 16 personer

Medium Groups

High-end styrelserum utrustade med alla bekvämligheter ni behöver, and more.

Upp Till 8 personer

Small Groups

Vi har flera small rooms, perfekta rum för små grupper med stora agendor.

WORK HARD, PLAY HARDER

Konferensaktiviteter

Gör er uppelevelse hos oss riktigt minnesvärd och addera en konferensaktivitet. Ta med dig kollegorna till vår pool club eller varför inte testa våra golfsimulatorer? Här följer upplevelseförslag hos oss. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar om våra aktiviteter!

Let’s get to work!

Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan så svarar vi med en offert in no time.

Planerar ni ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta vår Business Opportunity Manager Sebastian.

+46 (0) 707 – 86 91 91
sebastian@essgroup.se