Utsedda till Sveriges
bästa affärshotell 2024

36 fullutrustade möteslokaler

Unik, kreativ miljö och spektakulär utsikt

Centralt läge & parkering inhouse

Ange telefonnummer och e-post och få en gratis offert inom 8 timmar.

Exempel: +1 (123) 456​ 7890, namn@mail.com

Lyxen av att få uppleva service på högsta nivå samt fantastiska lokaler på ett och samma ställe! Tack Jacy’z, vi kommer tillbaka!

Carl Claesson, Red bull

Vi har varit lika nöjda på både Ellery och Bellora, men Jacy’z har blivit vår hot spot och stället alla våra kunder pratar om. Tack för er fantastiska service och förmågan att överträffa våra förväntningar.

Ernesto Martinez , Volvia

En fantastisk helg som överträffade allas förväntningar. Vi har redan bokat upp oss igen.

Anders Erlandsson VD, Silvent

Det är sällsynt med ett hotell som erbjuder en så hög standard rakt genom med allt ifrån konferenslokaler till rummen, maten & personalen. Kan varmt rekommendera Jacy’z!

Natalie Kindhult, Le Pacte

Konferensen hölls i inspirerande och välutformade lokaler som inte bara visade omsorg om detaljer, utan också bidrog till att skapa en stimulerande atmosfär där deltagarna kunde engagera sig fullt ut i utbytet av idéer och kunskap.

Annika Lincoln, Bevago AB

Det finns inget som kan konkurrera med Jacy’z i hela Sverige!! Detta är verkligen det bästa jag sett! Vi kommer snart tillbaka!

Peter Cronholm , Era Sweden AB

När ni landar på Jacy’z hotel & Resort för en konferens, möte, kickoff, fest eller storslagen middag – då vet ni att ni är i goda händer. Vi regisserar- och skräddarsyr ert event tillsammans med er. Möjligheterna är oändliga här i vår cityresort mitt i Göteborg.

Dagkonferens

Att ha konferens på Jacy’z är mer än att bara mötas. Det är spektakulärt, avslappnat och kreativt. Välkommen till en dag på Jacy’z!

Konferens med övernattning

En härlig konferens med plusmeny, nybäddade sängar, dagens tre viktigaste mål och mer tid att vara kreativa tillsammans.

Evenemang & Event

Unika tillställningar, fester, event, mässor – vi hjälper dig att skräddarsy din möteslösning och förverkliga din dröm om en unik tillställning.

Boka mindre
konferensrum
direkt online

För dig som behöver snabb och enkel tillgång till våra mindre konferensrum (upp till 8 personer), går det nu att boka er rum direkt online.

Konferens och möteslokaler

Små eller stora möten? Vi har konferenslokaler och mötesrum för 2 till 350 personer. Alla utrustade med senaste tekniken och de flesta med flexibel möblering så att du kan anpassa efter era önskemål.

Small

Up to 8 people

Medium

Up to 16 people

Large

Up to 160 people

Big Stage

Up to 350 people

WORK HARD, PLAY HARDER

Konferensaktiviteter

Skapa en konferens som inte bara är effektiv, utan också minnesvärd. Hos oss kan du och dina kollegor skräddarsy er vistelse till något alldeles extra. Utöver givande konferens pass kan ni njuta av en rad aktiviteter som garanterat svetsar samman teamet och skapar glada minnen.

The Foodie at Gogogaga Skybar
The American
The View

Därför ska du boka Konferensen hos oss på Jacy’z och Så här enkelt bokar du

• Utsedda till Sveriges bästa affärshotell 2024
• Centralt läge med parkering inhouse
• 36 Fullutrustade möteslokaler
• Unik miljö & spektakulära utsikter
• Vi skräddarsyr er konferens
• Addera olika aktiviteter & Pool Club
• Koordinatorer som hjälper er från start till mål.

01

Fyll i din mailadress i formuläret här.

02

Vi svarar dig inom 8 timmar med frågor om just ditt behov.

03

Offert och förslag på mail under dagen.

04

Bokat och klart!

05

Planering och detaljer med din speciellt utsedda meeting & events person hos oss.

Kontakta oss

Hitta hit

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla mötet och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta en ett dopp i poolen innan morgonmötet eller en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Lämna dina detaljer nedan så hör vi av oss!

När du klickar på ”Signup” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

Q&A

Vi har möteslokaler i alla storlekar, från de lilla mötet på 2 personer upp till 350 personer i Big Stage. 

Vi är ett team som jobbar för att skapa det bästa upplägget för just er, redo att svara och ge er ett snabbt förslag utefter era önskemål och behov. Vi är snabba på att återkomma till dig med pris, upplägg och möjliga datum.

Därefter tar våra proffs till koordinatorer över bokningen för att göra en så trygg och smidig upplevelse för er som möjligt –  matpreferenser, teknik, sittningar och menyförslag är deras grej! 

Vi regisserar och skräddarsyr ert event tillsammans med er utefter era önskemål. Möjligheterna är oändliga här i vår cityresort mitt i Göteborg – the sky is the limit!

På Jacy’z finns pool club, golfsimulatorer, pingisbord, shuffle boards, biograf, gym, bastu, en hemlig bar på 17:e våningen som man kan abonnera, en stor lobby och smidig incheckning. Behöver ni mer inspiration hittar ni det här.

För ett lyckat möte krävs pauser och påfyllning av energi! Mat och fika är viktiga punkter att få mer på agendan.

Vi har ett brett utbud när det kommer till fika och det finns något både för den som vill ha hälsosamma alternativ och för den som vill ha sötsaker.

Det finns flera valmöjligheter för att stilla hungern när det vankas lunch eller middag.

Archie’s med All American Classics, där varje rätt tillagas med hjärta och själ. Här kan ni både äta frukost, lunch eller middag.

Gaby’s är vår restaurang där kulturer från alla världens hörn möts i en härlig blandning. Denna lokal passar utmärkt för abonnering för både lunch och middag.

Gogogaga är vår Social Dinner Club på 26:e våningen, med inspiration från både Japan & Korea. Här bjuds du på L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna och delar ni på salta, söta och krispiga smårätter som smälter i munnen.

Big Stage är det självklara valet för en minnesvärd bankett eller dinner show! Med en seating med runda bord eller långbord med stämningsskapande belysning blir det enkelt för deltagarna att både njuta av god mat och en spektakulär show på samma gång!

På Jacy’z bjuder vi på oändliga möjlighet för festliga tillställningar – any hour of the day. Här finns allt ni behöver för att hålla privata middagar och mingel i separat lokal oavsett om det är kvällstid och mitt på dagen.

Självklart! Möjligheterna är oändliga! Här kan du läsa mer om årets julshow på Big Stage

Vi vet vikten av att tekniken ska fungera för dig, och att du ska känna dig lugn när väl dina mötesdeltagare eller gäster anländer, irl eller digitalt.

I god tid innan går vi igenom uppkoppling och teknik tillsammans med dig och visar dig lokalen allt för att du ska slippa teknikpanik och kunna fokusera.

På själva mötesdagen finns vårt Meeting & Event-team på plats och möter upp dig för en genomgång av lokalen och finns till hands under hela din vistelse, bara ett samtal eller sms bort.

Vi har ett parkeringshus med direkt anslutning till Jacy’z där du smidigt kan parkera din bil. 

Betalning sker genom Easypark.