360 TOUR AT JACY’Z

Step into our realm, take a look and be amazed.

Let’s reach for the stars

En helt ny byggnad dockas ihop den majestätiska skrapan där Jacy’z Hotel & Resort ligger. Närmare 500 kvadratmeter, 9 meter i tak, en stor scen, en LED-skärm på över 50 kvadratmeter och på tekniksidan har vi tagit i från tårna. Big Stage är också utrustad med state-of-the-art teknik för att visa bio.

WHAT’S FOR LUNCH, SWEETHEART?

Gaby’s

Gaby’s är vår amerikanska lunchrestaurang där kulturer från alla världens hörn möts i en amazing mishmash! Din nya go-to spot när du vill ha en snabb, men hjärtlig lunch. Gaby’s är avslappnat, det där efterlängtade lunch breaket som förgyller dagen.

27 FLOORS OF MAGIC

Floor 3 & 4

Våra mötespaket är skräddarsydda för er som vill ha en konferens som är allt annat än medelmåttigt Här gör vi det The Jacy’z way – kreativt, spännande, roligt och framförallt, minnesvärt.

MEETINGS ON 24

Sky Affairs

För nya insikter behöver man nya utsikter. Möts på Sky Affairs på våning 24, samma höga standard som på Jacy’z övriga mötesvåningar men här adderar vi en spektakulär utsikt – prepare to be amazed!

Let’s get to work!

ENOUGH WITH THE TALK, LET’S DO BUSINESS!

Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Det finns två olika föreläsningar att välja på och du berättar vilken av dessa du önskar biljetter till i samband med att du gör din bokning. 

Planerar ni ett ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta våra Business Opportunity Manager Sebastian.