360 TOUR AT JACY’Z

Step into our realm, take a look and be amazed.

Let’s reach for the stars

En helt ny byggnad dockas ihop den majestätiska skrapan där Jacy’z Hotel & Resort ligger. Närmare 500 kvadratmeter, 9 meter i tak, en stor scen, en LED-skärm på över 50 kvadratmeter och på tekniksidan har vi tagit i från tårna. Big Stage är också utrustad med state-of-the-art teknik för att visa bio.

WHAT’S FOR LUNCH, SWEETHEART?

Gaby’s

Gaby’s är vår amerikanska lunchrestaurang där kulturer från alla världens hörn möts i en amazing mishmash! Din nya go-to spot när du vill ha en snabb, men hjärtlig lunch. Gaby’s är avslappnat, det där efterlängtade lunch breaket som förgyller dagen.

27 FLOORS OF MAGIC

Floor 3 & 4

Våra mötespaket är skräddarsydda för er som vill ha en konferens som är allt annat än medelmåttigt Här gör vi det The Jacy’z way – kreativt, spännande, roligt och framförallt, minnesvärt.

MEETINGS ON 24

Sky Affairs

För nya insikter behöver man nya utsikter. Möts på Sky Affairs på våning 24, samma höga standard som på Jacy’z övriga mötesvåningar men här adderar vi en spektakulär utsikt – prepare to be amazed!

Rooftop pool club

Pachanga

En av våra mest spektakulära upplevelser finner du på våning 27-28. Här välkomnas du in till Pachanga Pool Club. Beställ en iskall drink, luta dig tillbaka i solsängen och njut. Vid poolkanten möts du av en makalös utsikt över staden.

OUR LITLE SECRET SPOT AT FLOOR 17

JQ Bar

Our best kept secret, ’till now. En liten undangömd plats på våning 17 där du omsluts av mjuk inredning som kontrasterar mot sköna beats och som smaksätts av drinkar i världsklass.

Vi har inspirerats av 1920-talet vilket avspeglas på både mat- och dryckessidan. Här hittar du snacks som hämtade från en deli i NY och en cocktaillista med tyngdpunkt på klassiker. Luta dig tillbaka och njut av en perfekt balanserad Manhattan eller en iskall Dry Martini. Det finns ett brett utbud av bubbel på glas tillsammans med favoriter från gamla världen och hyllorna är fyllda med premium avec.

ASIAN DINNER CLUB

GOGOGAGA

GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna. Här delar ni på salta, söta och krispiga smårätter som smälter i munnen. Ert bord dekoreras av rätter som hemgjord kimchi, tuna tartar, chicken wontons, havsaborre med limeblad och yaki skewers.

COWORKING

Jaywork

JayWork är vår co-working där du kan förena work and play på riktigt.

I denna fantastiska miljö kommer dina idéer och ambitioner kunna växa fritt och vill du hämta hem ännu mer inspiration kan du betrakta resten av Jacy’z som en förlängning av ditt kontor. På destinationen finns det flera ytor, optimala för informella möten eller dit du tar med dig datorn när du vill byta miljö.

ALL DAY AMERICAN CLASSICS

Archies

På Jacy’z lobbyplan hittar du Archie’s – med All American Classics, där varje rätt tillagas med hjärta och själ. Frukost, lunch, brunch och middag, it’s all so delish!

Let’s get to work!

Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan så svarar vi med en offert in no time.

Planerar ni ett möte eller konferens med 80 personer eller fler?

Kontakta vår Business Opportunity Manager Sebastian.

+46 (0) 707 – 86 91 91
sebastian@essgroup.se