our best kept secret

Our hidden gem on the 17th floor

En liten undangömd och alldeles underbar plats högt upp i huset. Vår speakeasy bar JQ är det perfekta gömstället för dig som vill fly verkligheten och njuta av vackra vyer och magiska drinkar för en stund.

Vi har inspirerats av 1920-talets USA, vilket avspeglas i vår meny. Här hittar du snacks som hämtade från en deli i NYC och drinkar som är blandade till perfektion av våra barmästare. Luta dig tillbaka och njut av en perfekt balanserad Manhattan eller en iskall Dry Martini. Eller så testar du något från vår egenkomponerade meny med över 30 olika Cocktails.

Want to unlock the door to this sweet hideaway? Boka då ett bord eller en övernattning på JQ – på så vis får du automatiskt access till denna underbara plats. Här nedan du kan boka ett av våra högt eftertraktade bord. But don’t tell a soul…

Sipping on Nominations

På kort tid har JQ skakat om (no pun intended!) barscenen. Sedan öppningen i november 2022 har nomineringarna formligen regnat över både baren och våra skickliga bartenders – ett tydligt bevis på att JQ är en plats väl värd en omväg eller två.

Bartenders Choice Awards 2023 – ”Best New Cocktail Bar in Sweden”
Norse Bar Awards 2023 – ”Best new opening”
Svenska Gastronomipriset 2023 – ”Bartendrarnas Bartender” (Erik Wennerqvist)
Svenska Gastronomipriset 2023”Bartendrarnas Bar”

The JQ Cocktail Experience

På JQ serverar vi drinkar med mycket historia som alla har haft stor betydelse för hur man blandar och ser på cocktails i nutida barer runt om i världen.

Våra eminenta bartenders sitter på mycket kunskap som du kan du ta del av genom att boka The JQ Cocktail Experience, ett avslappnat sätt att uppleva JQ och samtidigt lära sig något nytt.  Här får du dricka handcrafted cocktails samtidigt som du får ta del av en djupdykande berättelse om hur det gick till när vätskan ni serveras kom till.

Vi erbjuder provningar i whiskey från Amerika, destillat från Mexiko och rom från de varmare breddgraderna. Oavsett om du är gammal i gemet och sitter på massor utav kunskap eller om du är en rookie som vill utöka din kännedom om drycken så är du välkommen.

Inspired

by
1920s

Opening Hours

JQ Lounge:
Every day from 11:00

JQ Cocktail Bar:
Sunday-Thursday –15:00-23:00
Friday & Saturday – 15:00-01:00