EVENTS & PARTYS

LET THE GOOD TIMES ROLL AT JACY’Z

The American
The Foodie at Gogogaga Skybar

PRIVATE PARTYS & CELEBRATIONS

27 floors of pure entertainment

Party mode: ON

Födelsedag, möhippa, baby shower, jubileum eller en fest bara för att! Oavsett vad du vill fira så hjälper vi dig förverkliga dina drömmars fest!

Now tell us your vision – är det ett cocktailmingel? Sittande middag eller buffé? Hur går tankarna kring underhållning? DJ, liveband eller någon i sällskapet som ska hålla tal? Och vilken plats har du i åtanke – i en av våra restauranger, i vår pool club eller varför inte slå på stort och abonnnera vår nöjesarena Big Stage?! Vår koordinator hjälper dig med arrangemanget och tillsammans hittar vi rätt plats och uformning för just din tillställning.

Läs mer om våra upplägg down below!

Agave Adventure

AGAVE TASTING AT JQ•POOL CLUB •TACOS & MARGARITAS

Följ med på ett äventyr till Mexiko! Resan börjar med en agaveprovning på våning 17 i vår speak easybar JQ. Säg ¡salud! och fortsätt sedan färden vidare upp i huset till våning 27. Här i Pachanga Pool Club väntar varma bad, mingel i dagbäddarna, margaritakannor, fräscha smaker och magisk utsikt!

Inkluderar agave tasting, pool club access, tacos & margaritas for the gang.

fr. 1200 SEK/p
4-12 p
3-4 h

Office Escape 

AFTER WORK •MINGLE FRIENDLY FOOD

Skål för en lyckad dag! Kicka igång kvällen med en aw där bubblig stämning är garanterad. Möts i Gaby’s Ballroom eller mingelytan på våning 3 där våra erfarna bartenders skapat drinkar som får smaklökarna att dansa av glädje. Låt oss tillsammans skapa en kväll som får vardagen att blekna och festen att börja!

Inkluderar sliders, lobster roll, pizza slice, nachos.

fr. 325 SEK /p
50-300 p
3 h

Say cheers

BUBBLY DRINKS • GOODIES FROM THE DELI

Oavsett om det är en måndag eller lördag, en ny milstolpe eller bara för att. Låt oss skapa en sprudlande stund fylld med bubblig dryck och utsökta tillbehör. Samla gänget för en skål , det finns alltid något att fira!

I kommande steg informerar vi dig om vad som ingår.

FR. 650 SEK/p
12-300 p
3 h

Venue with a view

ASIAN FUSION AT SKY AFFAIRS

Häng med oss upp Sky Affairs på våning 24. Här bjuds du och dina loved ones på fantastisk utsikt och mat och dryck från vår asiatiska restaurang Gogogaga. Låt dina smaklökar dansa bland molnen, skåla med stjärnorna och ta din fest till en helt ny nivå.

I kommande steg informerar vi dig om vad som ingår.

fr. 350 SEK /p
50-120 p
Från kl 17:00

The Jacy’z Experience

THE ULTIMATE WAY TO GET THE BEST OF JACY’Z

Upplevelsen för er som inte vill missa något av vad Jacy’z har att erbjuda! Låt oss guida er genom en heldag av glädje, äventyr och oförglömliga stunder. Förbered er på att bli förtrollad och förförd – hos oss är festen aldrig slut!

Inkluderar amerikansk brunch i Archie’s, trekamp i vår playground, access till pool inkl snacks, pre-dinner cocktail at JQ Cocktailbar, asiatisk middag i vår skybar Gogogaga.

fr. 1695 SEK /p
8-20 p
Från kl 12:00

WANT THE PLACE FOR YOURSELF?

Vill du abonnera en av våra restauranger, barer eller varför inte en av våra pool clubs? It’s totally doable! Steg ett till att förverkliga dina drömmars fest är att kontakta oss!

GOGOGAGA

KILLER VIEWS AT THE ASIAN SKY BAR

 

På våning 26 hittar du vår asiatiska skybar Gogogaga. Med enastående utsikt, utsökta smaker och mjuka pasteller förförs du av atmosfären och på ett ögonblick förflyttas du tilll en skybar placerad på andra sidan Atlanten.

TILLGÄNGLIGHET: Möjlighet att abonnera dagtid och kvällstid.
KAPACITET: 150 personer sittandes och 200 personer för mingel.
KONCEPT VI ERBJUDER: Lunch, middag, mingel.
MÖBLERING: Fast möblering med separerade småbord.
UTRUSTNING: Möjlighet till DJ, mikrofon om ni vill hålla tal men ingen scen eller duk.

ON REQUEST
1-300 p
Flexible

GABY’S

THE HEART WARMING BALL ROOM 

På ground floor hittar du vår mysiga restaurang Gaby’s. Inredningen är mjuk, naturnära och belysningen varm. Denna lokal är både flexibel och rymmer både dina och dina vänners alla dans-moves, vilket gör att alla dina drömmar om en storslagen fest kan bli till verklighet!

TILLGÄNGLIGHET: Kvällstid alla veckans dagar samt över lunch lördag & söndag.
KAPACITET: 220 personer vid långbord, 300 personer för mingel.
KONCEPT VI ERBJUDER: Sittande middagar, buffé, julbord och mingel.
MÖBLERING/UTRUSTNING: Flexibel möblering – långbord för middagar eller ståbord för mingel. Fast bar längst lokalens ena kortsida och möjlighet för scen i andra.

ON REQUEST
1-300 p
FLEXIBLE

PACHANGA POOL CLUB

POOL PARTY ON TOP OF THE WORLD

Söker du ett pool party med en sprakande combo av mat, musik och drinkar? Då har du hittat rätt, nämligen till Pachanga! Här hittar du dagbäddar, två pooler, två bastuer, eldrelax, en bar, en restaurang och en glittrande discokula! Här transformeras viben beroende på vilken tid det är på dagen. När dagen är ung är stämningen lugnare och ju senare det blir på dagen, desto mer ökar pulsen och festkänslan

TILLGÄNGLIGHET: Välj en session som passar dig och ditt event.
KAPACITET: Max 150 personer.

PAM’S POOLDECK & LOUNGE

ROOF TOP BLISS AT PAM’S

Det finns troligtvis ingen bättre location för en episk sommarfest än PAM’S Pool Deck & Lounge. På taket av Big Stage hittar du en magisk plats som har blivit utnämnd till en av världens topp 10 bästa takpooler. Här finns både en uppvärld pool, solsängar, en välfylld bar, oändligt många högtalare och en uppsjö av sittgrupper. 

Vill du boka en del eller hela terassen för en större grupp? Vi har flera upplägg och du har säkert dina egna idéer. Tell us more!

Bokningsförfrågan

PRIVATE PARTIES & CELEBRATIONS

Ska vi planera ditt nästa firande? Kontakta oss! Let’s talk, we’re only a screen away. Leave a message after the beep and we’ll get back to you in a timely manner

Ditt namn(Obligatoriskt)