ASIAN DINNER CLUB
WITH A TOUCH OF
LA LA-LAND

GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna. Här delar ni på salta, söta och krispiga smårätter som smälter i munnen. Ert bord dekoreras av rätter som hemgjord kimchi, tuna tartar, chicken wontons, havsaborre med limeblad och yaki skewers.

Det är utsikten över den glittrande staden från våning 26, den oemotståndliga maten och myllrande stämningen som gör att du vill hänga på GOGOGAGA alla kvällar i veckan. För att inte tala om de hantverksmässiga drinkarna, can we get another round please?

Här kan du även välja att äta din frukost. Med en internationell touch serveras du här en continental frukost där klassiska morning munchies som kaffe, nybakat bröd och juicer kompletteras med avo toast, scrambled egg och smoothie bowls. You just gotta try it!

THE NEW NEW FRIDAY AT GOGOGAGA

IZAKAYA IN THE SKY

WEEKNIGHT WONDERS IN THE SKYBAR

Varje måndag, torsdag och fredag bjuder vi in till upplevelser som tar din vardag till nya höjder.

Magnum Mondays
Måndagar är helt plötsligt din nya favoritdag! Njut av exklusiva magnumviner och magnifika smårätter, skapade för att göra din måndagskväll minnesvärd och full av lyx.

FOAMO Thursdays

Torsdagarna på Gogogaga kallas för FOAMO Thursdays, en hängiven hyllning till vår signaturcocktail. Låt våra skickliga mixologer föra dig på en resa genom smaker och texturer som du sent kommer att glömma.

Izakaya in the Sky

På fredagar kan du uppleva en ambiance som sträcker sig långt bortom en vanlig afterwork. Vi skapar en atmosfär där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att ge dig en extraordinär upplevelse bland molnen som gör att du kommer sväva fram hela helgen.

THE ROOM WITH A FOODIE

Är fokuset mat & dryck när du skall ut och resa? Då är denna upplevelse för dig.

Checka in ta ett glas i någon av destinationens alla barer, snart är det dags att gå till bords. Ni får en tidig middagstid i GOGOGAGA där köket bjuder på en spännande meny där man inspirerats av det japanska och koreanska köket.

DJ SESSIONS AT JACY’Z

Vår Resident DJ Brian Branagan har satt samman en line-up med några av Göteborg vassaste DJ:s. Flera dagar i veckan hittar du våra DJ:s på GOGOGAGA Skybar på våning 26 och högst uppe i huset i vår Pool Club Pachanga. Just follow the beat and you’ll find us!