sky bar & restaurant

ASIAN DINNER CLUB
WITH A TOUCH OF
LA LA-LAND

GOGOGAGA är vår asiatiska skybar och Social Dinner Club med L.A.-vibbar uppe bland stjärnorna. Här delar ni på salta, söta och krispiga smårätter som smälter i munnen. Ert bord dekoreras av rätter som hemgjord kimchi, tuna tartar, chicken wontons, havsaborre med limeblad och yaki skewers.

Det är utsikten över den glittrande staden från våning 26, den oemotståndliga maten och myllrande stämningen som gör att du vill hänga på GOGOGAGA alla kvällar i veckan. För att inte tala om de hantverksmässiga drinkarna, can we get another round please?

Bor du på JQ är det här din frukost serveras, Med en internationell touch serveras frukosten till bordet där klassiska morning munchies som kaffe, nybakat bröd och juicer kompletteras med avo toast, scrambled egg och pancakes. You just gotta try it!

THE ROOM WITH A FOODIE

Är fokuset mat & dryck när du skall ut och resa? Då är denna upplevelse för dig.

Checka in ta ett glas i någon av destinationens alla barer, snart är det dags att gå till bords. Ni får en tidig middagstid i GOGOGAGA där köket bjuder på en spännande meny där man inspirerats av det japanska och koreanska köket.

DJ SESSIONS AT JACY’Z

Vår Resident DJ Brian Branagan har satt samman en line-up med några av Göteborg vassaste DJ:s. Flera dagar i veckan hittar du våra DJ:s på GOGOGAGA Skybar på våning 26 och högst uppe i huset i vår Pool Club Pachanga. Just follow the beat and you’ll find us!