Poolside Paradise under Open Skies

PAM’S POOL DECK & LOUNGE

We got the essential nectar of the weekend

Escape the hustle & bustle of everyday life

Välkommen till den hetaste platsen i Göteborg – PAM’S Pool Deck & Lounge på Jacy’z Hotel & Resort. Pam’s bjuder på en fantastisk atmosfär med internationell touch, som taget från ett pool party i LA. Sun beds, cocktails, great food, pool och sköna DJ beats under bar himmel. Can you feel the vibe?

PAM’S is open for our hotel guests when the sun is shining

PAM’s är just nu endast tillgängligt för dig som har bokat en hotellvistelse hos oss. Önskar du abonnera vår pool club kan du göra en bokningsförfrågan här nedan. Till våren/sommaren kommer vi åter att kunna välkomna övriga gäster till vår pool club. Until then, start the countdown to flip-flops, swimsuits, and tan lines!

Morning at PAM’S

8 am – 11 am

På förmiddagarna har Jacy’z hotellgäster exklusiv access till PAM’S.

Mellan kl 08:00 – 11:00 på förmiddagarna är du som är incheckad gäst på hotellet varmt välkommen till PAM’S. Byt om på rummet och glid ner till pam’s i morgonrocken. Hitta en passande solsäng och hoppa ner i den härliga poolen. And no worries – självklart hittar du både härliga smoothies och juicer i baren, så länge vädret tillåter. Under denna tid är även barn i målsmans sällskap välkomna att nyttja poolen.

Ett par datum varje säsong har vi abonnerat för privata tillställningar, annars har vi öppet när vädret tillåter. Abonnerade datum ser du här.

Planning a private party

Det finns troligtvis ingen bättre location för en episk sommarfest än PAM’S. Vill du boka en del eller hela terassen för en större grupp? Vi har flera upplägg och du har säkert dina egna idéer.

Hör av dig så skapar vi något tillsammans.