Gaby’s Deli
Välkommen till Gaby’s Deli!

George här från Gaby’s Deli på Jacy’z. Om du är ute efter att uppleva nya smaker. läs vidare! För här i Delin har vi allt du kan drömma om från väl utvalda ostar till gourmetmarmelader, utsökt chark, magiska såser och massvis med andra godsaker från världens alla hörn. Allt för att få dina smaklökar att dansa!

En sak som jag är mycket stolt över är att vi, som andra butik i Sverige efter Östermalmshallen i Stockholm, kan erbjuda produkter från Arla Unika. Alla dessa fantastiska produkter kommer från utvalda mjölkbönder här i Norden som samtliga är ekologiska och utvecklade med den gastronomiska eliten.

Öppettider

MÅNDAG – TORSDAG: 11 – 18
FREDAG: 11 – 20

Hitta hit

Behöver du hjälp med kvällens middag? Förutom alla färska ingredienser som finns i delin har vi även färdiga matkassar som är förberedda med både ingredienser, recept och dryckesrekommendationer. Varje vecka hittar du en ny rätt i matkassen.

Sandwich craving? Inga problem! Om du eller kollegorna är sugna på en riktigt god macka så löser jag en custom made sandwich – freshly made of course!

Ska ni grilla? Vi löser både biffen och tillbehören! För i Delin finns både färsk pasta i lösvikt och hemputtrade såser.

Wine a little, laugh a lot! Här i Delin har vi ett brett utbud av välsmakande viner. Så slå dig ner så häller jag upp ett glas! Delin är även perfekta platsen för en mysig vinprovning! Botanisera bland viner, ost och chark tillsammans med vännerna eller kollegorna.

Vi ses snart, foodies!
Inte tid att stanna för middag?

Då kan du plocka med dig lite godsaker hem.
Du hittar oss på entréplan på Jacy’z Hotel & Resort.

Vi växlar utbudet kontinuerligt för att erbjuda variation. Här i Gaby’s Deli hittar du bland annat ostar, charkuterier, Côte de bœuf och annat premiumkött. Det finns också grönt från våra lokala odlare och en del lyxartiklar så som kaviar och tryffel.

Du kan dessutom få med dig några av signatur-tillbehör och såser från våra restauranger på Jacy’z.

Local update

Nyfiken på vem som spelar, eller annat skoj som händer på Jacy’z så kommer relevanta news för dig som bor i närområdet löpande.