Konferensaktiviteter

Serious Business, Serious Fun

27 floors for both business and pleasure

Jacy’z Hotel & Resort – en helt egen värld fylld av liv, värme och skratt. Hit kan du komma för en drink, ett dopp eller bara av att få njuta av känslan av att vara på Göteborgs hetaste plats. En tråkig, vanlig hotellnatt existerar inte här.

Skräddarsy din och dina kollegors upplevelse till något extraordinärt som ingen av er kommer att glömma. Här följer upplevelseförslag hos oss. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar om våra aktiviteter!

Pachanga Pool Club

ALLT ANNAT ÄN ETT TRADITIONELLT SPA

Ett måste för er som besöker oss. Vid ankomst omfamnas ni av känslan av att vara i en klubb bland molnen där Göteborgs skyline är er inredning. Ni känner pulsen från musiken, ni infinner er i vår berömda pool club. Här får ni njuta av en oas av härlig musik, behagliga bad och otroliga drinkar.

Inspirationen kommer hela vägen från en sanslöst het klubb i Miami. Häng i vårt avkopplande fire room med utsikt över hela staden eller varför inte ta ett andetag i en utav våra minst sagt behagliga bastuar? Bryt av med en tropisk drink eller ett glas bubbel och njut av något gott att äta tillsammans. Du utlovas ny energi och nya minnen.

fr. 160 SEK /p
1-120 p
3 h

Rufus Wiena

SYMPHONY OF ILLUSION

Något utöver det vanliga som kommer att få er alla att tappa hakan. Rufus Wiena är en neuromagiker som rest världen runt i flera år för att lära sig optimera kroppens och hjärnans förmåga. Han erbjuder säljutbildning, ledarskapsutbildning och neuromagic. Oavsett vilken av dessa tre ni väljer så kommer ni inte bara ha riktigt kul ihop, ni kommer också lära er massvis som kan vara användbart både privat och i arbetslivet. Hypnos, magitricks, kroppsspråk och leenden. Kom igen nu, våga. Varför inte boka in neuromagic som underhållning under er middag? Hör av er så berättar vi mer.

fr. 25 000 SEK
1-300 p
1-2 h

Casino Experience

DO YOU FEEL LUCKY?

Ultimat aktivitet för er som vill andas in Las Vegas känslan ännu mer eller bara undersöka vem av er som har bäst poker face som Lady Gaga sa. Ta en fördrink i lobbyn, mingla och avnjut sedan en turnering på ett utav våra tjusiga spelbord. Använd våra Jacy’z valörer och red ut, vem är egentligen bäst på Black Jack? Önskar ni att göra denna aktivitet i ett helt eget rum går detta självklart utmärkt! Hör av er så berättar vi mer om det.

fr. 995 SEK/bord
1-150 p
1-3 h

Relaxed Wine Tasting

AT GABY’S DELI

Vår vinprovning är den perfekta aktiviteten för att koppla av och stärka teamet samtidigt som ni utforskar en värld av smaker. Våra kunniga vinexperter kommer att guida er genom en härlig resa bland viner från olika delar av världen, och ni kommer att få lära er om druvsorter, vintillverkning och vinparningar.

Ni kommer att njuta av ett urval av noggrant utvalda viner som kompletteras med utsökta delikatesser från vår deli. Ostar, charkuterier och andra läckerheter kommer att förhöja upplevelsen och skapa en perfekt balans till vinerna. Cheers to that!

350 SEK/p
1-15 p
1-1.5 h

Relaxed Champagne Tasting

AT GABY’S

Vill du skapa en bubblig stämning? Då kanske vår champagneprovning vore nåt! Ni möts i Gaby’s och får testa fyra olika champagner, fint ska det vara! Ni får genomgång av vår kunniga sommelier och ni lär er och njuter av den bubbliga drycken tillsammans i avslappnade miljö. Känns det inte tillräckligt går det naturligtvis bra att lägga till lite snacks till denna ljuvliga tillställning.

650 SEK/p
1-15 p
1 h

Smash a bottle

SABRERING

Din chans att bli den coola på festen! Här får ni chansen att lära er konsten att sabrera. För visst har du drömt om detta någon gång? Välj mellan bubbel eller champagneflaska. Antingen väljer ni ut någon ni tror har fallenhet för det eller någon ni tror skulle behöva lära sig sabrera. Eller så kanske ni låter hela gruppen få varsin flaska? Julio Chang som har tävlat i sabrerings-SM vägleder och guidar er med varm hand.

450 SEK/p
1-15 p
1 h

Fairway Fusion

GOLF RETREAT AT JACY’Z

I direkt anslutning till den härliga viben i Lobbybaren, har vi våran alldeles egna golflounge med 4 stycken STATE OF THE ART golfsimulatorer från Trackman. Oavsett om du vill utmana en kollega på 18 hål på Pebble Beach, öva in swingen i Shot analysis inför säsongen eller tävla mot alla kollegorna i Bullseye så är det här den perfekta aktiviteten att avsluta dagen med. Just swing away!

Price on request
1-30 p
1 h

JQ Cocktail Experience

I JQ Bar & Lounge på våning 17 väntar våra bartenders med både drinkar och historier. Slå dig ner i en av de fluffiga fåtöljerna och luta dig tillbaka och njut av både goda drinkar, utsikt and a good old story.

289 SEK/p
1-20 p
45 min

JQ Bourbon & Rye provning

I den här upplevelsen dyker vi ner i historien om det otroliga bruna guldet. Även här befinner ni er i vår exklusiva speak easy bar JQ på 17:e våningen. Men här tittar vi på vikten av recept, går igenom skillnaden mellan vetad och rågad bourbon och självklart smakar vi på själva guldet. Här får ni er chans att ställa alla frågor ni någonsin undrat. Bourbon goes in, wisdom comes out.

625 SEK/p
1-12 p
1 h

JQ Tequila provning

I vår agavespritprovning som utspelar sig i JQ Bar på 17:e våningen kommer vi att grotta ner oss i vad som skiljer dessa ädla mexikanska drycker åt och ställa oss frågan, vad är det som faktiskt definierar en agavesprit? Vi kommer titta närmare på olika typer utav agave och vi kommer slå ner ett gäng myter som flyter omkring där ute. Ni vet väl att man alltid har dubbelt så kul med Tequila inblandat?

580 SEK/p
1-12 p
1 h

JQ Rom provning

Ni möts i vår hemliga JQ Bar där ni kommer testa de tre olika stilarna rom delas in i. Den spanska stilen, den stilen som flest personer i Sverige relaterar rom till. Den franska stilen som följer ett regelverk likt de i regionen Cognac och avslutningsvis den brittiska stilen som rotar sig i 1600-talets brittiska flotta. Intressant är det minst sagt! Ni kommer ha en trevlig lärorik upplevelse, och kanske blir romrussin er nya favorit i Aladdinasken!

625 SEK/p
1-12 p
1 h