PARK WITH STYLE

BOKA PARKERING I VÅRT GARAGE

Boka i god tid

Parkering på Jacy’z

Det går fint att både ta buss, segway eller roller skates till oss på Jacy’z. Om du väljer att ta bilen till oss så är det säkrast att boka parkeringsplats i vårt garage, eftersom vi har ett begränsat antal platser och vissa dagar blir det snabbt fullbokat. Självklart vill vi att det ska finnas plats för just dig, se därför till att boka din plats i god tid! Vårt garage har direkt anslutning till huset och du tar dig enkelt och smidigt direktfrån garaget och in till lobbyn där du checkar in.

Adressen till vårt parkeringshus är Drakegatan 16, samma gata som vår huvudentré

Boka parkering – Övernattande privatgäster

Om du har behov av parkering hos oss men missat att boka din parkeringsplats vid bokningstillfället går det bra att boka parkeringsplats här. Parkeringen är giltig från 14:00 på ankomstdagen till 12:00 dagen efter.

När du bokat parkering i vårt garage kommer du att få ett SMS innan din vistelse där vi ber dig fylla i ditt registreringsnummer. När du väl är på plats och står framför garageporten kommer den att öppna sig automatiskt (en kamera läser av din registreringsskylt). Väl inne i garaget kommer ni att se våra Jacy’z-skyltar som hänvisar dig till rätt platser inne i garaget.

Du kan också kontakta oss på mail eller telefon så hjälper vi dig med din parkeringsbokning.
reservation@jacyzhotel.com
+46 (0) 31 – 350 44 10

Vad kostar det?

Dygnsavgift – 349 SEK

Du som har betalat för en parkeringsplats har tillgång till platsen kl 14:00 till kl 12:00 dagen efter.

Timpris – 25 SEK / h
Betalas via Easypark.

Elbil? I vårt garage finns det platser utrustade med en ChargeNode laddstation att tillgå i mån av plats. Laddningen betalar du via ChargeNode och Waybler. Laddstationen har universaluttag, medtag egen sladd.