There is a bar in every corner within the resort, find your favourite spot.

Your new livingroom

The Lobby Bar

På entréplan hittar du ditt nya gigantiska vardagsrum. Stort men varmt och cozy! Här finns massor av härliga loungegrupper, öppen eldstad och givetvis fun and games i form av pingis, shuffleboard och biljard – challenge accepted? Utvalda kvällar öppnar vi upp scenen The Small Stage och bjuder på livemusik.

Baren hittar ni i mitten av ground floor och här är det öppet från tidig morgon till sen kväll alla veckans dagar. Här kan du plocka med dig en cappuccino eller möta upp vännen för en pale ale framåt eftermiddagen för att sedan återvända framåt kvällen för ett gott glas vin. Är du småsugen går det att beställa ett urval av rätterna från Archie’s kök.

Det är också här Jacy’z afterwork utspelar sig på fredagar varje vecka. Raise your glass and welcome the weekend in style!

Our litle secret spot at floor 17

JQ Bar

Our best kept secret, ’till now. En liten undangömd plats på våning 17 där du omsluts av mjuk inredning som kontrasterar mot sköna beats och som smaksätts av drinkar i världsklass.

Vi har inspirerats av 1920-talet vilket avspeglas på både mat- och dryckessidan. Här hittar du snacks som hämtade från en deli i NY och en cocktaillista med tyngdpunkt på klassiker. Luta dig tillbaka och njut av en perfekt balanserad Manhattan eller en iskall Dry Martini. Det finns ett brett utbud av bubbel på glas tillsammans med favoriter från gamla världen och hyllorna är fyllda med premium avec.

The skybar at floor 26

Gogogaga

På 26:e våningen, över 100 meter upp i luften med en fab view över den glittrande staden hittar du Jacy’z största bar. Ett besök här uppe bland molnen är ett måste under ditt besök på Jacy’z!

Det är hit alla dras framåt kvällen när musiken trappas upp. Drinkarna är lika Insta-vänliga som utsikten och viben är som hämtad från en skybar i L.A.