There is a bar in every corner within the resort, find your favourite spot.

Your new livingroom

The Lobby Bar

På entréplan hittar du ditt nya gigantiska vardagsrum. Stort men varmt och cozy! Här finns massor av härliga loungegrupper, öppen eldstad och givetvis fun and games i form av pingis, shuffleboard och biljard – challenge accepted? Utvalda kvällar öppnar vi upp scenen The Small Stage och bjuder på livemusik.

Baren hittar ni i mitten av ground floor och här är det öppet från tidig morgon till sen kväll alla veckans dagar. Här kan du plocka med dig en cappuccino eller möta upp vännen för en pale ale framåt eftermiddagen för att sedan återvända framåt kvällen för ett gott glas vin. Är du småsugen går det att beställa ett urval av rätterna från Archie’s kök.

Det är också här Jacy’z afterwork utspelar sig på fredagar varje vecka. Raise your glass and welcome the weekend in style!

Our litle secret spot at floor 17

JQ Bar

Our best kept secret, ’till now. En liten undangömd plats högt upp i huset, dit du bara kommer om du har nyckeln. Baren och dess lounge är exklusiv för gästerna som bokat rummen på JQ och inbjudna gäster.

Vi har inspirerats av 1920-talet vilket avspeglas på både mat- och dryckessidan. Här hittar du snacks som hämtade från en deli i NY och en cocktaillista med tyngdpunkt på klassiker. Luta dig tillbaka och njut av en perfekt balanserad Manhattan eller en iskall Dry Martini. Det finns ett brett utbud av bubbel på glas tillsammans med favoriter från gamla världen och hyllorna är fyllda med premium avec.

Opening hours

JQ Lounge:
Every day from 11:00

JQ Cocktail Bar:
Sunday-Thursday –15:00-23:00
Friday & Saturday 15:00-01:00

The skybar at floor 26

Gogogaga

På 26:e våningen, över 100 meter upp i luften med en fab view över den glittrande staden hittar du Jacy’z största bar. Ett besök här uppe bland molnen är ett måste under ditt besök på Jacy’z!

Det är hit alla dras framåt kvällen när musiken trappas upp. Drinkarna är lika Insta-vänliga som utsikten och viben är som hämtad från en skybar i L.A.

The Pool Club Bar at floor 28

Pachanga

Högst upp på 27:e och 28:e våningen ligger Jacy’z största upplevelse Pachanga Pool Club, inspirerat av våra favoritklubbar i Miami. Hit får du access genom att boka ett av Jacy’z alla paket eller genom att boka ett day pass.

Sätt på dig solbrillorna och njut av drinkar, häng i poolen och frickin’ good times! No need to be quiet, just join the pool party, baby!

Let’s have
That Legendary
After Work