Loading Events

Movits!

Get ready to move with Movits! Snåla inte med utropstecknen för nu kommer bandet Movits! till Big Stage!  

Straight out of Hertsön i Luleå, kommer bröderna Johan och Anders Rensfeldt som tillsammans med saxofonisten Jocke Nilsson från Piteå bildar bandet Movits! Sedan de bildades 2008 har de blivit kända som en av Sveriges mest kraftfulla liveakter. Ett signum för Movits! är deras säregna kombination av rap, tunga beats och bombastiska blåsarrangemang.  

Från deras debutalbum “Äppelknyckarjazz” till framträdanden på The Colbert Report och turnéer i både Sverige och USA har Movits! satt sitt unika avtryck på musikscenen. Med sju album i bagaget fortsätter de att utforska och utmana musikaliska gränser och tar an en smart och lekfull inställning till den splittrade samtid vi alla lever i. Deras musik handlar om att skapa en upplevelse som tar publiken på en resa genom olika ljudlandskap och känslor.  

Oavsett om du kommer för att dansa, sjunga med, eller bara njuta av kvällen, kommer atmosfären i Big Stage att göra din konsertupplevelse till ett minne för livet. Extra minnesvärt blir det om du ser till att kombinera showen med en middag i Archie’s eller Gogogaga eller varför inte ta en fördrink (eller “Sodavatten”) i en av våra barer.  

Vi ser så mycket fram emot denna energifyllda show där det kommer att vara svårt att stå stilla. Vilken tur att du faktiskt inte behöver det! 

Åldersgräns: 18+

STÅPLATS

Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

295 SEK / Pers.
FÅTÖLJ BALKONG

Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

495 SEK / Pers.
FÅTÖLJ PARKETT

Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

495 SEK / Pers.
SOFFA 4-6 PERS

Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

2995 SEK
EARLY BIRD – STÅPLATS

Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

195 SEK / Pers.