Laddar Evenemang

Korthuset Live – Jonas Eriksson

Efter att ha sålt guld, hyllats av såväl läsare som kritiker, varit nominerad till både Adlibrispriset och Storytel Awards, så blir boken ”Korthuset” av Jonas Eriksson, nu en liveshow – Korthuset Live.

Jonas Eriksson är utan tvekan Sveriges mest framgångsrike domare. Han var under 18 år en av Fifas absoluta toppdomare och har dömt matcher i såväl VM, EM, Champions League som Allsvenskan vid hela 340 tillfällen.

Genom ”Korthuset” berättar Jonas öppet om den ensamma vägen till toppen, varför han slutade och vad som händer i skymundan av den internationella toppfotbollen och de enorma krav som ställs på elitskiktet av domare.

Vid ”Korthuset Live” får publiken följa med bakom kulisserna, närmare världsstjärnorna och avslöjandena om spelet i världsfotbollens finrum, mer än någonsin tidigare. Bland gästerna under turnén hittas välkända fotbollsprofiler som Jonas antingen har visat ut, borde ha visat ut eller som aldrig någonsin har skådat det röda kortet.

Jonas har under flera år föreläst i olika sammanhang men det här blir första gången han får prata om sin bok, ”Korthuset” – live, framför och med publiken – om fotboll, om allt han inte skrev och åskådliggöra aldrig tidigare visat, exklusivt material, filmer och videoklipp ifrån de mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.

Jonas hälsar avslutande:
”Jag ser oerhört mycket fram emot att berätta min historia, mer detaljerat och personligt än någonsin tidigare. Den här turnén är för alla som gillar fotboll, vill veta mer om spelet bakom kulisserna och förstå varför man väljer att ta världens svåraste jobb.” 

Korthuset live börjar kl 20 men kvällen hos oss på Jacy’z kan bli så mycket mer än så. En bit mat innan i Restaurang Archie’s, en fördrink eller perfekt espresso i lobbybaren eller en härlig middag i Restaurang Gogogaga på våning 26.

18+

Du kan avboka ditt besök senast 14 dagar innan ankomst. Vid avbokning senare än 14 dagar debiteras 100% av biljetten.

Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen

Sittplats Parkett

insläpp: 19.00
live: 20.00

299 SEK / Pers.
Soffa 4-6 pers

insläpp: 19.00
live: 20.00

1395 SEK
Fåtölj Parkett

insläpp: 19.00
live: 20.00

375 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong

insläpp: 19.00
live: 20.00

375 SEK / Pers.