— 4 TO 8 people —

UP IN THE CLOUDS

Aim 27 floors higher

Playing office never felt so good

När ni är en lite mindre grupp (4 till 8 personer) passar ni såklart på att övernatta på JQ, ”hotellet i hotellet”. Här är det fancy boutique vibes som gäller med incheckning på vår hemliga Speakeasy-bar. Mötet håller ni i JQ’s THE BIG ONE på 18:e våningen – vår version av en svit. Vi står redo med drinks i JQ’s Lounge, när ni behöver fylla på med något törstsläckande. När alla viktiga beslut är fattade samlas ni i Pachanga Pool Club för den bästa belöningen: sunbeds and tropical cocktails. Middagen äter ni i GOGOGAGA, vår internationella Dinner Club uppe bland molnen, med japanska och koreanska influenser.

Allt detta ingår
  • Concierge service

  • State-of-the-art technique solutions

  • Hotellrum på JQ

  • JQ’s Big One Möteslokal

  • Lunch på Archie’s

  • AM & PM break på JQ’s Lounge

  • Access till Pachanga Pool Club

  • JQ’s Pre-dinner Signature Cocktails

  • Gogogaga Full on Dinner Menu

  • Frukost på Gogogaga

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla mötet och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta en ett dopp i poolen innan morgonmötet eller en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Lämna dina details nedan så hör vi av oss!

*” anger obligatoriska fält

The not so sexy, but mandatory fine print. När du klickar på ”Signup” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

WORK HARD, PLAY HARDER

Konferensaktiviteter

Gör er uppelevelse hos oss riktigt minnesvärd och addera en konferensaktivitet. Ta med dig kollegorna till vår pool club eller varför inte testa våra golfsimulatorer? Här följer upplevelseförslag hos oss. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar om våra aktiviteter!

All work and all play

The Venues

Mötesrummen på Jacy’z ligger på plan 3 och 4, med närhet till breakout-ytor för snabba raster och mellan-möten-mingel. Våra nybyggda lokaler finns i flera varianter och vi skräddarsyr varje enskilt möte efter gruppens behov. Att utrustningen är toppmodern är en no-brainer och självklart har vi anpassat tekniken så att deltagare kan vara med på länk, convenient and hassle-free.

Grand opening NOV. 2022
Drakegatan | GOTHENBURG

Are you in?

LET’S MAKE MAGIC.
Nyfiken på möten, kickoff eller event på Jacy’z?
Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Share this!