— 100 – 300 people —

Jacy’z BIG STAGE

FOR the grand PRESENTATIONS

It’s showtime.

Vår största möteslokal Jacy’z Big Stage tar upp till 300 personer – that’s what we call a party! Utanför ert rum står vi redo med refreshments och lunch i breakout-ytan och under sommarhalvåret öppnar vi upp mot terrassen, lite frisk luft gör under för den kreativa hjärnan! Under vinterhalvåret finns det gott om mingelplatser i Jacy’z living room.

Middagen serveras i Gaby’s Restaurant som vi reserverar exklusivt för er med tillhörande bar och scen, ifall att det är någon som är sugen på att hålla tal eller köra en show.

Allt detta ingår
  • Concierge service

  • State-of-the-art technique solutions
  • Hotellrum på Jacy’z

  • Jacy’z Big Stage

  • Mingelvänlig lunch

  • AM & PM break på bottenvåningen

  • Gaby’s Signature Dinner

  • Amerikansk frukost på Archie’s

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla mötet och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta en ett dopp i poolen innan morgonmötet eller en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Lämna dina details nedan så hör vi av oss!

*” anger obligatoriska fält

The not so sexy, but mandatory fine print. När du klickar på ”Signup” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

All work and all play

The Venues

Mötesrummen på Jacy’z ligger på plan 3 och 4, med närhet till breakout-ytor för snabba raster och mellan-möten-mingel. Våra nybyggda lokaler finns i flera varianter och vi skräddarsyr varje enskilt möte efter gruppens behov. Att utrustningen är toppmodern är en no-brainer och självklart har vi anpassat tekniken så att deltagare kan vara med på länk, convenient and hassle-free.

Grand opening NOV. 2022
Drakegatan | GOTHENBURG

Are you in?

LET’S MAKE MAGIC.
Nyfiken på möten, kickoff eller event på Jacy’z?
Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Share this!