— 17 to 32 people —

MEDIUM GROUPS
IN HOT CONTEXT

GET DOWN TO BUSINESS

Conference, dinner in the sky & pools

Våra lokaler för grupper mellan 17 och 32 personer kan möbleras precis som ni vill – skolsittning, U-format bord, bio eller öar. Självklart är vår mötesteknik top notch och utanför er lokal finns refreshments när törsten faller på. Vi älskar mat på Jacy’z och den stora lunchfesten händer på lobbyplan i vår amerikanska huvudrestaurang Archie’s Grill. När mötet är klart tar ni ett glas bubbligt på vår Sky Bar GOGOGAGA vår Sky Bar 100 meter upp i luften. Middagen består av en signaturmeny, även denna serveras i Archie’s – det blir crowdpleasers with a surprise!

It ain’t over yet – efter middagen styr ni stegen mot Pachanga Pool Club där ni rundar av kvällen med sköna beats och tropiska drinkar.

Allt detta ingår
  • Concierge service

  • Crisp Technique solutions

  • Logi på Jacy’z

  • A Have it your way meeting room

  • Lunch at Archie’s

  • AM & PM break at 4th floor

  • Pre dinner Bubbles at Gogogaga Sky Bar

  • Archies Signature dinner

  • A night visit to Pachanga Pool Club

  • Breakfast in Archie’s

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla mötet och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta en ett dopp i poolen innan morgonmötet eller en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Lämna dina details nedan så hör vi av oss!

*” anger obligatoriska fält

The not so sexy, but mandatory fine print. När du klickar på ”Signup” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

WORK HARD, PLAY HARDER

Konferensaktiviteter

Gör er uppelevelse hos oss riktigt minnesvärd och addera en konferensaktivitet. Ta med dig kollegorna till vår pool club eller varför inte testa våra golfsimulatorer? Här följer upplevelseförslag hos oss. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar om våra aktiviteter!

All work and all play

The Venues

Mötesrummen på Jacy’z ligger på plan 3 och 4, med närhet till breakout-ytor för snabba raster och mellan-möten-mingel. Våra nybyggda lokaler finns i flera varianter och vi skräddarsyr varje enskilt möte efter gruppens behov. Att utrustningen är toppmodern är en no-brainer och självklart har vi anpassat tekniken så att deltagare kan vara med på länk, convenient and hassle-free.

Grand opening NOV. 2022
Drakegatan | GOTHENBURG

Are you in?

LET’S MAKE MAGIC.
Nyfiken på möten, kickoff eller event på Jacy’z?
Kontakta oss redan idag med din mötesförfrågan, så svarar vi med en offert in no time.

Share this!