FRI & SAT 23:00 – 02:00

Pool Party
SessionS

THE HOTTEST SPOT ON WEEKEND NIGHTS

FRI & SAT 23:00 – 02:00

Pool Party
SessionS

THE HOTTEST SPOT ON WEEKEND NIGHTS

Den ultimata hemmafesten börjar nu. Fast den här hemmafesten är lite mer maxad. DJ’n spelar, det svarvas cocktails, champagnekorkarna flyger.

Och till den här festen är du bjuden! Ingen idé att sätta på sig finstassen, den åker ändå av väldigt fort. För den här festen spenderar du i poolen, med en god drink i handen, omringad av människor som är lika glada som du.

Wanna join the party?

COMBINE
WITH A STAY
AT Jacy’z

Vi har flera olika paket som inkluderar både Pachanga Pool Club och övernattning.

ENJOY THE MORNING
SESSION WITHOUT
A STAY OVER

Hello, early bird! Börja en ny dag i Pachanga med soft musik och morgonbad with a view.

Priset är från 249 SEK/P. Teamet i Jacy’z reception hjälper er hitta upp till Pachanga där ni får låna morgonrock och tofflor och kan byta om.

More
Sessions

07:30 –10:30

Morning
SessionS

Tropiska frukter, nypressade juicer, lugn musik, spa rituals utomhus. Ta med din favorittidning and relax to the max.

11:00 – 14:30

Lunch
sessionS

Welcome to Miami. Horisontalläge gäller när du beställer från din sunbed. Missa inte vår fish tacos. Skölj ner med ett krispigt rosé eller varför inte bubbel. Vi bjuder på skratten och den sköna musiken.

15:00 – 19:00

Afternoon
sessionS

En perfekt eftermiddag – skippa sista arbetstimmen och njut i stället av heta bad, tropiska cocktails, brädspel och puls i musiken. Friskvård tror vi minsann att det kallas.

19:30 – 22:45

Evening
sessionS

När middagen är uppäten kan ni fortsätta kvällen med en drink i poolen. Se upp för de flygande champagnekorkarna! Och dansa dig varm till de pumpande beatsen. Got the snack attack? No problemo! Köket har öppet till sent.