15:00 – 19:00

Afternoon
SessionS

THE PERFECT START TO A GOOD
NIGHT OUT, NO MATTER THE WEEKDAY

16:00 – 19:00

Afternoon
SessionS

THE PERFECT START TO A GOOD NIGHT OUT, NO MATTER THE WEEKDAY

Pachanga Pool club är mer än varma pooler, bastu-upplevelser, sunbeds och en soft stund i eldrelaxen. Musiken är alltid på. Är det inte en DJ som spelar så kör vi spellista – perfekt sammansatt för att ge dig den rätta atmosfären. På eftermiddagarna skruvar vi upp volymen och beatsen så att du ska komma i stämning.

När du känner att en snack attack är på ingång så finns shrimp taco, sweet corn eller kanske lite guaca med nachos? Perfekt att starta kvällen med innan det är dags för middag.
Det är kombon av mat, musik och pool som gör Pachanga till en unik upplevelse. Ja, just det. Att du badar 100 meter upp i luften med galen panoramautsikt kan också ha nåt med saken att göra..!

Book Pachanga Afternoon Session

COMBINE
WITH A STAY
AT Jacy’z

Vi har flera olika paket som inkluderar både Pachanga Pool Club och övernattning.

ENJOY THE MORNING
SESSION WITHOUT
A STAY OVER

Hello, early bird! Börja en ny dag i Pachanga med soft musik och morgonbad with a view.

Priset är från 249 SEK/P. Teamet i Jacy’z reception hjälper er hitta upp till Pachanga där ni får låna morgonrock och tofflor och kan byta om.

More
Sessions

07:30 –10:30

Morning
SessionS

Tropiska frukter, nypressade juicer, lugn musik, spa rituals utomhus. Ta med din favorittidning and relax to the max.

11:00 – 14:30

Lunch
sessionS

Welcome to Miami. Horisontalläge gäller när du beställer från din sunbed. Missa inte vår fish tacos. Skölj ner med ett krispigt rosé eller varför inte bubbel. Vi bjuder på skratten och den sköna musiken.

19:30 – 22:45

Evening
sessionS

När middagen är uppäten kan ni fortsätta kvällen med en drink i poolen. Se upp för de flygande champagnekorkarna! Och dansa dig varm till de pumpande beatsen. Got the snack attack? No problemo! Köket har öppet till sent.