summer at Jacy’z.
A bold and playful city resort that
never sleeps.

27 floors of pure entertainment

Happiness is a poolside state of mind

The city resort of your dreams

Sommaren på Jacy’z i Göteborg är som en sprudlande cocktail av storstadspuls och resortlyx! Släng dig i en solsäng vid poolen och bättra på brännan med en svalkande drink i handen medan du känner stadens puls bara ett stenkast bort. Här kan du kombinera storstadens kultur och nöjen med avkopplande dagar vid poolen. Hos oss får du det bästa av två världar och en sommarupplevelse som du sent kommer att glömma!

OPEN WHEN THE SUN’S OUT

PAM’S Pool Deck & Lounge

Sommarens måste. Att besöka PAM’S Pool Deck & Lounge. Utsedd till en av världens topp 10 bästa rooftop pools och alldeles, alldeles underbar! Här kan du räkna med att atmosfären är som tagen från ett pool party i LA. Sun beds, cocktails, pool och sköna DJ beats under bar himmel. What not to love.

A vacation like no other

Get the most
out of your summer,
let us guide you.

Hemligheten och det som gör Jacy’z Hotel & Resort unik är utbudet av upplevelser. Du kan uppleva Jacy’z på många olika sätt.

Kika och hitta den upplevelsen som passar bäst för just dig,

A weather proofed oasis

Pachanga Pool Club

Högst upp i huset hittar du Pachanga, vår pool club med panoramautsikt över hela staden. Här kan du svalka dig i poolen, smutta på cocktails, beställa in god mat och njuta av den härliga atmosfären à la pool party.

Det bästa av allt är att oavsett om sommaren bjuder på strålande sol eller regn är Pachanga alltid ett säkert kort för en fantastisk upplevelse mitt i stadens puls. Kom och upptäck denna oas!

OUR RESTAURANTS

Eat, drink
and be merry

Självklart vill du äta god mat på din semester och som tur är finns det gott om valmöjligheter hos oss på Jacy’z. Välj mellan soulful dishes i vårt amerikanska brasseri Archie’s eller asian fusion i vår skybar Gogogaga. Oavsett vilken restaurang du väljer kan du se fram emot en smakupplevelse utöver det vanliga, där varje tugga tar dig med på en kulinarisk resa.

Se bara till att boka bord i tid eftersom det ofta blir fullbokat.

Concierge & Flowershop

Vi har ett välsorterat sortiment av flowers and gifts för både dig som bor på hotellet, dig som arbetar i närområdet eller råkar ha vägarna förbi.

JQ Bar

En liten undangömd plats högt upp i huset, dit du bara kommer om du har nyckeln. Vår speakeasy bar JQ är det perfekta gömstället för dig som vill fly verkligheten och njuta av vackra vyer och magiska drinkar för en stund.

Work with us

Vi letar alltid efter fler passionerade individer som vill bli en del av Jacy’z. Våra lediga tjänster publiceras kontinuerligt, så håll ögonen öppna för möjligheten att landa ditt drömjobb hos oss.

A bold and playful community where people connect, play & create. Welcome to JayWork – co-working at Jacy’z!

Get social with us!

Joina oss i våra sociala kanaler. Här får du de senaste nyheterna, inspiration och sweat deals 👇

Share with friends!