“Myth-busting, muscle-building gem of inspiration. Rufus Wiena shatters the false belief that only some people are bright. Then he provides smart, practical tools for boosting your innovative capacities.“

– Jonas Stenberg

VD, ESS Group

Hur många känner du som kan lära sig 100 namn på 26 minuter? Som tränat politiker i Vita Huset och som badar isvak i 16 minuter med hjälp av tankens kraft?

Det finns en ocean av gästföreläsare och inspiratörer där ute – och vi gissar att du också lyssnat på många. Men fram till ett mycket speciellt ögonblick hade ingen fängslat oss som Rufus Wiena. Skulle Jonas Stenberg ha suttit på en stol, skulle han ha trillat av den. Istället lutade han sig framåt på fåtöljkanten medan luften var elektrisk av ren fascination.

Rufus Wiena är neuromagikern som rest världen runt i 13 år för att lära sig optimera kroppens och hjärnans förmåga. Ständigt nyfiken samlar han de mest banbrytande verktygen inom biohacking. Rufus är speciell och även fast det kan låta som väl mycket superlativ, så kommer du inte glömma hans budskap och interaktionen med dig och din grupp. Och just starka minnen tillsammans med ny kunskap tror vi på ESS att är positivt för alla ledare, företagare och medarbetare. Åtminstone för dem som vill utvecklas.

Vill du uppleva Rufus innan han kliver på Jacy’z Big Stage till hösten? Well, this would be your window. Oavsett era ambitioner och behov, kommer Rufus ge er rätt verktyg för att åstadkomma en långvarig förändring i er organisation. En som inte bara inspirerar för stunden, utan som skapar faktiska affärsresultat.

Neurosales

Hur många gånger har du förbannats över att du inte minns namnet på personen som nyss presenterade sig?

Ett av de absolut vackraste ljuden vi vet är vårt eget namn. Ändå är vi många som är hopplösa på att komma ihåg andras — känner du igen dig? Bra. Föreställ dig nu att du med lätthet snappar upp namn och personliga detaljer under ett samtal. Du memorerar nyckelinformation från dina möten, som du smidigt lyfter nästa gång ni möts. Inte för att briljera för sakens skull, utan för att visa att du faktiskt lyssnat. På riktigt. Det här är nyckeln för framgångsrika säljare och organisationer som vill sticka ut från resten – och som vill ge en personlig upplevelse utan att någonsin kompromissa med det professionella.

Med NeuroSales kommer Rufus ge dig verktyg att skapa största möjliga effekt i varje möte och presentation du kliver in i. Självförtroende och förmågan att styra och driva dina konversationer till exakt den riktning du önskar är saker som ni kommer att fokusera på. Förvänta dig tekniker som gör att du enkelt skapar en personlig kontakt, intelligenta frågevägledningar, förhandlingstekniker, verbala och icke-verbala kommunikationstekniker och mycket, mycket mer.

När du har lärt dig Rufus tekniker och bemästrar dem, kommer du kunna kommunicera på ett slagkraftigt och noggrant sätt. På ett sätt som helt enkelt förändrar dina dialoger. Vi lovar: förmågan att övertyga kan nämligen ha en otroligt positiv inverkan på hela det givna ögonblicket, atmosfären och just dina förutsättningar att nå ett mål.

Optimerat på ett enkelt, snabbt och effektivt sätt lär du dig:

  • Hur du läser av kroppsspråk
  • Hur du blir en minnesmästare
  • Hur du bemästrar förhandlingstekniker
  • Hur du blir en stjärnsäljare
Neuro Leadership

Skillnaden mellan att chefa och leda.

Duktigt ledarskap värderas idag extremt högt oavsett bransch, senioritet eller roll. Ett ledarskap kan få oss att stanna, det kan få oss att fly. Men vad är egentligen en bra ledare? Med High-Performance NeuroLeadership ger Rufus dig en verktygslåda för att bygga och utveckla rätt relation till ditt team genom social och emotionell intelligens. Du lär dig hur djup kommunikation fungerar, vässar din förhandlingsförmåga och får verktyg och strategier för konflikt- och problemlösning.

Hur kan ditt team likt elitidrottare nå sina uppsatta mål? Hur kan du bli en starkare ledare? Det här är sessionen som ger dig svaret. Vi vet av erfarenhet att kombinationen av att vara uppskattad, beslutsam och effektiv som ledare inte sällan är en svår balansgång.

Tillsammans med Rufus kommer du få redskap att fortsätta navigera ditt skepp i rätt riktning – och göra
det effektivt.

Det här är sessionen som ger dig konkreta verktyg att:

  • Utveckla dina relationer genom social och emotionell intelligens
  • Öka din beslutsamhet och effektivitet i att leda din organisation
  • Bli en än mer utvecklande och inspirerande ledare
NeuroMagic

Han har imponerat på Googles Senior Vice-Presidents. Agerat rådgivare för Mexikos regering i kampanjtider. Och föreläst för alltifrån toppatleter till tech-pionjärer. Nu är mannen som suddar ut den fina gränsen mellan verklighet och magi på svensk mark. Möt Rufus Wiena.

Rufus är en artist i världsklass som levererar oförglömliga upplevelser. Med sin otroliga fingerfärdighet och med en rad psykologiska tekniker fascinerar han gång på gång. Vissa kallar det ”tankeläsning”, andra ”ett sjätte sinne”. Själv har han gett det namnet NeuroMagic – en kombination av psykologisk manipulation och en stor näve andra hemliga ingredienser. Det enda vi vet är att det här är mannen som bemästrar konsten att sudda ut den fina gränsen mellan vad som är verkligt och vad som är magi.

Med Rufus Wiena bjuds du på en show. Fast det är faktiskt mer än så! Det är en upplevelse som du kommer bära med dig långt efter.

Idag reser Rufus över hela världen för att delta i olika evenemang och sammanhang. Från internationella event till invigningar, axlar Rufus uppdraget som värd, artist och ”Special Guest” – han tänder gärna den extra gnistan till din gala, premiär eller ert event. Utöver neuromagi, talar han flytande engelska, spanska, portugisiska och svenska.

Bokar du honom finns en hög risk för att du kommer vara populär bland kollegorna efteråt!

Kombineras bäst med föreläsning, middag och valfri dryck.

Leave gravity behind.

LET’S DO SOME MAGIC TOGETHER
Nyfiken på att boka Rufus, till ert möte, kickoff eller event här på Jacy’z? Kontakta oss redan med din förfrågan.

Ring eller maila oss direkt, alternativt fyll i kontaktformuläret nedan, så svarar vi med en offert in no time.

Namn(Obligatoriskt)

”När jag kom in i magins värld, insåg jag att här finns dimensioner av sofistikerad psykologi. Dimensioner som går att applicera på nästan all typ av personlig utveckling och biohacking.

Samtidigt var magin förpassad till ögonblick av flyktig tjusning – inspiration och nöje, men lämnar noll verktyg. Det här blev insikten som lade grunden. Grunden för det jag kallar Neuromagi.”

– Rufus Wiena