Loading Events

Ed Harcourt (UK) 

Ed Harcourt är den engelska singer-songwritern som av The Times hyllats som en av det här milleniets viktigaste röster. Hans nya album ”El Magnifico” blev i förra veckan utsedd till “Best Album so Far 2024” och fredag den 19 april kommer han alltså till oss för en intim gratiskonsert på Jacy’z Small Stage. Detta tillfälle vill varken du eller vi gå miste om!

Obs, viktigt att du anmäler dig på gästlistan för att säkra din plats. Begränsat antal platser.

Ed Harcourt är i Sverige under april för att medverka vid Peter Jöbacks konserter i samband med Peters album ”Atlas”, som Ed är producent och låtskrivare på.

Nu har du möjlighet att få njuta av en intim och speciell kväll med Ed Harcourt. Ed kommer att bjuda på låtar och storys från karriären och även från nya plattan. Detta underbara kommer att utspela sig på Small Stage, framför både piano och gitarr.

Senast Ed spelade i Sverige gjorde han det med omtalade spelningar på Debaser och KB. På Hultsfredsfestivalen har han också gjort hyllade framträdanden. Ni som haft möjligheten att uppleva detta innan vet vad vi pratar om – missa inte!

Mer om Ed Harcourt

Ed Harcourt slog igenom år 2001 med debutalbumet ”Here Be Monsters” som nominerades till ett Mercury Prize senare samma år. Sedan dess har Harcourt fortsatt att bjuda på intim singer-songwriter-pop hopsnickrad på bästa sätt och nu släpper alltså Ed sitt 16:e album.

Ed Harcourt är en artist, låtskrivare och scenpersonlighet som under 20 år gjort stora avtryck i England och i sin genre och han jämförs ständigt med genrens allra största, samtidigt som han också är något alldeles eget. Med sitt unika uttryck och personliga berättande har Harcourt förtrollat sin publik världen över.

Mer om kvällen på Small Stage

Du anmäler dig själv på gästlistan via länken här. Eftersom vi har begränsat antal platser och detta är en gratis konsert från oss till er så är det först till kvarn. Var gärna på plats i god tid då vi vet att intresset är stort.

Vill du äta en bit man innan så bokar du fördelaktigt bord i vårt amerikanska brasseri Archie’s här.

Förmingel startar i vår lobbybar vid kl 21:00 och Ed går på scenen kl 22:00.

Varmt välkomna till en väldigt speciell kväll på Jacy’z Small Stage!