Loading Events

AFTER WORKOUT – Maya Parnevik & Joanna Swica

Afterworkoutpodden är inne på sin sjunde säsong och har under åren vuxit till att bli en populär podd inom träning och hälsa. Maya Parnevik och Joanna Swica är två välkända träningsprofiler som delar med sig av allt det där man pratar om i omklädningsrummet efter träning – allt man tänker och önska att man kunde prata mer om både om träning men även om livet i stort. Hur hanterar man prestationsångest? Kan man träna för att se snygg ut naken? Hur vågar man säga upp sig för att satsa på sin dröm? Varför har så många komplex och är egentligen sociala medier bra för oss?

Afterworkoutpodden live kommer bjuda på välkända segment som ”locker room talk” ”icks och kicks” samt ta upp best of från de olika säsongerna. Livepodden kommer bjuda på uppträdande med hemliga gäster och en mastermind class. Detta är en livepodd för alla, inte bara för dig som gillar träning. Ta med dig kompisen och njut av en härlig brunch, bubbel och massa skratt.

Missa inte att fylla på med energi innan showen – bästa uppladdningen sker med en brunch i Archie’s den som vill kan även addera ett vätskestopp i en av våra barer innan passet, förlåt showen, startar.

Åldergräns: 18+

Du kan avboka ditt besök senast 14 dagar innan ankomst. Vid avbokning senare än 14 dagar debiteras 100% av biljetten.

Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen

Biosittning Parkett
Söndag 21 April
Insläpp: 14:00
PÅ SCEN: 15:00
18+
200 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett + brunch
Söndag 21 April
Brunch i Archie’s kl. 12:30
Insläpp: 14:00
PÅ SCEN: 15:00
18+
495 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong + brunch

Söndag 21 April
Brunch i Archie’s kl. 12:45
Insläpp: 14:00
PÅ SCEN: 15:00
18+

495 SEK / Pers.