Loading Events

Jacy’z Comedy Club – GBG Comedy Night

Gbg Comedy Night

Vår stad är så mycket mer än bara Feskekôrka och Göteborgsskämt och det kommer denna kvällen manifestera! Vi har bjudit in några av Göteborgs bästa komiker som bemästrar konsten att leverera en riktigt rolig kväll. Du och alla andra som befinner sig i Big Stage kommer att skratta så att det hörs över hela vägen bort till Älvsborgsbron och innan kvällen är slut kommer denna starka line-up ha bjudit dig på otroliga punchlines, skrattretande vistsar och vassa skämt.

Glöm Lisebergs alla attraktioner, det här kommer bli en riktigt åktur! Buckle up, baby!

Mc: Tito Salazar

Tito började med stand-up för ca 13 år sedan men framgångarna tog fart när han startade El Skratto med vänner i Göteborg. Nu har Tito delat scen med många stora namn så som Özz Nûjen, Ann Westin, Henrik Hjelt och fler. Få är så bra på att integrera med publiken och att ha lika kul på scenen som publiken har. Humor finns i hans dna. Hans humor är aktuell, skarp och rolig.

Filip Hjelmér

Filip Hjelmér är en framstående komiker och poddprofil som regelbundet dyker upp i olika podcasts. Han driver bla “Andra lång comedy” där han allt som oftast agerar Mc på ett lysande sett och han har etablerat sig som en skicklig och mångsidig humorist dom senaste åren. Med sin karismatiska röst och skarpa sinne för komik, berör Filip ämnen på ett träffsäkert och underhållande sätt, ofta gärna ärligt och lite på gränsen

Kadir Meral

Kadir kan skoja om samhällsfrågor och kulturskillnader och få med sig publiken. Hög grad av likeability, härlig energi och god timing är tre egenskaper som beskriver Kadir på scenen.
Kadir skojar om aktuella samhällsfrågor, om kulturskillnader men också om små vardagliga ämnen. Genom att improvisera och interagera med publiken skapar han en “här och nu känsla”. Kadir är mångsysslare: komiker, föreläsare, författare, krönikör, konferencier och moderator. Han är bosatt på Västkusten, och har över tio års erfarenhet som komiker på scener runt om landet.

Katarina Alfredsson

En Erfaren och Mångsidig Komiker
Med över ett decennium av erfarenhet är Katarina Alfredsson en lysande stjärna på den svenska komediscenen. Hennes närvaro och skicklighet på scen sträcker sig från norr till söder, och hennes engagemang är mer än bara en passion – det är en livsstil.

Book NOW!
Tid: 19:00
195 SEK / Pers.