Loading Events

Cold Case: Mörka Penseldrag

Vi har nöjet att välkomna dig till en kväll som kommer att ta dig bort från det vardagliga och in i en värld fylld av mysterier och spänning.  

För en kväll öppnar Jacy’z sina dörrar för Cold Case: Mörka Penseldrag, en levande mordgåta där du förvandlas till mordutredare för en kväll och blir nyckelspelare i ett drama. 

För att ta er igenom denna kväll har vi inga mindre än true crime-specialisterna, podduon och författarna Ljungdahl & Jinghede. 

Som gäst denna kväll får du även med dig ett signerat exemplar av Ljungdahl & Jinghedes nya bok “Dödens hand”, uppföljaren till den prisbelönta debuten om superspanaren Nikki Kahn, “Någon måste dö”. 

Inled kvällen med förfest och mingel i lobbybaren.  Gör kvällen till en helkväll och se till att kombinera showen med en middag – All American i Archie’s eller asiatiska smaker i Gogogaga.  Kl 19:00 öppnar dörrarna till Big Stage, där showen bjuder på två akter och kort paus. Efter att fallet är löst avslutas kvällen med efterfest i en av våra många barer – lobbybaren, Gogogaga eller varför inte försöka knipa en av platserna i JQ, vår speakeasybar.  

En kväll fylld av gåtor, musik och mysterier väntar – missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse på Jacy’z Big Stage!” 

Du kan avboka ditt besök senast 14 dagar innan ankomst. Vid avbokning senare än 14 dagar debiteras 100% av biljetten.

Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen

SOFFA 4-6 PERS

Insläpp: 19.00
live på scen: 20.00

2100 SEK
sittplats parkett

Insläpp: 19.00
live på scen: 20.00

350 SEK / Pers.
FÅTÖLJ BALKONG

Insläpp: 19.00
live på scen: 20.00

399 SEK / Pers.
FÅTÖLJ PARKETT

Insläpp: 19.00
live på scen: 20.00

399 SEK / Pers.