Musik och magi sammanflätas
till en liveupplevelse

Luta dig tillbaka och låt dig förtrollas när vi slår upp drömmarnas dörrar till vår dinner show i Big Stage – Symphony of Illusion. Det blir en kväll där kärleken till musik och magi sammanflätas till en liveupplevelse med inspiration från Paris, London och New York.

Middag & ShowBiljett

SHOWBILJETT – PARKETT
3-RÄTTERS MIDDAG I BIG STAGE
(LOGI INGÅR EJ).

Insläpp kl 19:00
Tre-rätters middag kl 19:30
Showstart kl 21:00 ca

1220 SEK / pers.
VIP LOUNGE-FÅTÖLJ
SHOWBILJETT – VIP-FÅTÖLJ
(MIDDAG & LOGI INGÅR EJ).

Insläpp kl 20:30
Showstart kl 21:00 ca

595 SEK / pers.
SHOW – BAR TICKET

SHOWBILJETT – BARPLATS
(MIDDAG & LOGI INGÅR EJ)

Insläpp Big Stage kl 20:30
Showstart kl 21:00 ca

495 SEK / pers.

BECOME SPELLBOUND BY A NEW KIND OF DINNER SHOW AT JACY’Z BIG STAGE

Lördag 30 september slår Jacy’z upp portarna till höstens mest spektakulära dinner show – Symphony of Illusion på Sveriges nyaste nöjesarena Big Stage!

Luta dig tillbaka och låt dig förtrollas när vi slår upp drömmarnas dörrar till vår dinner show i Big Stage – Symphony of Illusion. Det blir en kväll där kärleken till musik och magi sammanflätas till en liveupplevelse med inspiration från Paris, London och New York.

På scen står neuromagikern och internationella entertainern Rufus Wiena tillsammans med Jacy’z egna soulfunkiga storband. Det 8 manna- och kvinnostarka livebandet leds av internationellt prisbelönta Alexander Löfmark.

Rufus Wiena bemästrar konsten att sudda ut den fina gränsen mellan vad som är en dröm, verklighet och vad som är magi. Hur kan han lära sig 100 gästers namn på 20 minuter, vad betyder egentligen biohacking, lärde han Mexicos regering att läsa tankar och varför är han så övertygad om att det sjätte sinnet är otroligt? Var tog din klocka vägen förresten? Och allt detta kombinerat med livemusik och hits, soul och disco, kärlek och värme i en klubbig kväll med mat, service och dryck du älskar.

Symphony of Illusion spelas hela hösten med totalt 25 kvällar. Den 16 november till 16 december så gör vi det med en christmas-twist där Caspar Camitz också gästar vårt storband.

Varmt välkommen till en ny sorts dinner show du inte kommer glömma!

MAGIC, LIVE MUSIC & DINNER

På Jacy’z lämnar vi inte någonting åt slumpen. Därför är magin, live musiken, servicen och maten lika viktiga den här kvällen. Big Stage är en specialbyggd nöjesarena med inredning och en miljö som du inte sett innan. Vi har utrustat den med sköna fåtöljer, specialbyggda soffor, runda bord och teknik som är på högsta internationell nivå. Hos oss blir det med andra ord en fest för alla sinnen och en dröm för dig som också är matälskare.

Vill du avnjuta en specialkomponerad 3-rätters meny på första parkett eller passar en VIP-fåtölj på nedre eller övre balkong bättre att sjunka ned i lagom till showstart? Naturligtvis har vi också exklusiva barbiljetter om det passar just dig.

Du väljer vilken upplevelse som passar dig bäst. Är ni en större grupp som vill komma, maila oss gärna på meetings@jacyzhotel.com så skräddarsyr vi efter dina behov.

Age: 18+ (13 år i målsmans sällskap)
Du kan avboka ditt besök senast 14 dagar innan ankomst.

Speldatum

  • Fredag 29 september Slutsålt

  • Lördag 30 september Få platser kvar

  • Fredag 6 oktober Platser finns

  • Fredag 7 oktober Platser finns
  • Fredag 13 oktober Platser finns
  • Lördag 14 oktober Slutsålt

  • Fredag 20 oktober Platser finns
  • Lördag 21 oktober Slutsålt

  • Fredag 27 oktober Platser finns

  • Lördag 28 oktober Platser finns
Kontakta oss direkt

Let’s do some lovely musical magic together!

Email reservation@jacyzhotel.com

Om du undrar över något är det bara att fråga. Vi teamet hjälper gärna dig.
Mvh Yenom, Maerd, Evol & Cisum