Låt oss kontakta dig för gratis offert inom 8 timmar (vardagar) och en presentation av Jacy’z många konferensmöjligheter.

Kombinera er konferens med sommar-kickoff

Boka din sommarkonferens på Jacy’z och upplev en konferens med stort K. Kombinera era strategiska möten med en stärkande sommarfest på vår omtalade och prisbelönta Pam’s Rooftop Pool Deck som är utnämnd till en av världens bästa takpooler.

COOL BREEZES AND HOT IDEAS

SKY HIGH KICKOFFS

VÄLKOMMEN TILL JACY’Z, den ultimata platsen för din sommarkonferens, takpool-häng och upplevelser för att fira in sommaren. En destination där både work och play sammanflätas till en upplevelse långt bortom den ordinära konferensen.

Sommaren på Jacy’z är inte bara en tid för avkoppling utan också för att fira årets prestationer, möta nya utmaningar och bygga nätverk under stjärnklara nätter. Tänkt dig att göra allt detta på en magisk plats som har blivit utsedd till en av världens bästa – One of Top 10 Rooftops in the World.

Boka din sommarkonferens på Jacy’z och upplev en konferens med stor K. Kombinera era strategiska möten med en stärkande sommarfest på vår omtalade Pam’s Rooftop Pool Deck. Oavsett om det är en mindre sammankomst för det mindre bolaget eller en storslagen fest för stor koncern, låt oss skapa ett minnesvärt event just för er.

Vi ser fram emot att välkomna er till Jacy’z – where the sky’s not the limit, it’s just the view.

RAIN OR SHINE, YOU MEETING WILL SHINE

NO MATTER THE WEATHER

Som den ultimata destinationen för din sommarkonferens, erbjuder Jacy’z inte bara hisnande höjder av underhållning men också en vädersäker lösning. När du planerar ditt event på vår ikoniska Pam’s Rooftop Pool Deck, kan du vara lugn i vetskapen att vi har allt under kontroll – oavsett väder.

Skulle molnen rulla in och störa den perfekta sommardagen, flyttar vi enkelt in festen från takterrassen till en vädersäkrad plats inne på Jacy’z – där fortsätter vi att leverera samma oavbrutna glädje och stilfulla atmosfär, oavsett väderleken.

Så låt inte oron för regndroppar störa – vi har din backupplan klar. På Jacy’z säkerställer vi att din sommarkonferens blir ett strålande event, med samma omsorg och uppmärksamhet på detaljer, oberoende av vädergudarnas nycker.

Lyxen av att få uppleva service på högsta nivå samt fantastiska lokaler på ett och samma ställe! Tack Jacy’z, vi kommer tillbaka!

Carl Claesson, Red bull

Vi har varit lika nöjda på både Ellery och Bellora, men Jacy’z har blivit vår hot spot och stället alla våra kunder pratar om. Tack för er fantastiska service och förmågan att överträffa våra förväntningar.

Ernesto Martinez , Volvia

En fantastisk helg som överträffade allas förväntningar. Vi har redan bokat upp oss igen.

Anders Erlandsson VD, Silvent

Det är sällsynt med ett hotell som erbjuder en så hög standard rakt genom med allt ifrån konferenslokaler till rummen, maten & personalen. Kan varmt rekommendera Jacy’z!

Natalie Kindhult, Le Pacte

Konferensen hölls i inspirerande och välutformade lokaler som inte bara visade omsorg om detaljer, utan också bidrog till att skapa en stimulerande atmosfär där deltagarna kunde engagera sig fullt ut i utbytet av idéer och kunskap.

Annika Lincoln, Bevago AB

Det finns inget som kan konkurrera med Jacy´z i hela Sverige!! Detta är verkligen det bästa jag sett! Vi kommer snart tillbaka!

Peter Cronholm , Era Sweden AB

Med eller utan övernattning

DAGSKONFERENS

Dagskonferens & Sommarmingel

Lokal
Lunch
Fika
Sommarmingel Pam’s 17:00 – 19:00

Från 890 kr / person

övernattning

Konferens inkl. övernattning & Sommarmingel

Lokal
Lunch
Fika
Logi
Frukost
2 rätters middag
Sommarmingel Pam’s 17:00 – 19:00

Från 2150 kr / Person

The whole shabang

TAKE OVER

Sugen på att arrangera stor-konferensen med företaget och boka hela Pam’s Pool Deck & Lounge för er själva?

Möjlighet för exklusivitet finns på vissa specifika datum, prata med oss så hittar vi bästa möjliga datum för en TAKE OVER.

Pris på offert

INFUSE YOUR EVENT WITH A LITTLE EXTRA

AN UPGRADED SUMMER

Uppgradera din Jacy’z-upplevelse med våra add-ons, som är perfekta för att sätta den där extra guldkanten på ditt event! Tänk dig ett glas bubblande champagne som välkomstdrink, eller varför inte en signature summer cocktail som sätter tonen? Våra snacks är noga utvalda för att matcha de sköna vibbarna, och en middag hos oss är inte bara en måltid, det är ett äventyr in i smakernas land. Och för den som vill matcha outfiten med vår pool club – låt oss berätta mer om våra softade badkläder och trendiga solglasögon eller några av de andra tillvalen som vi har att erbjuda dig.

Det är detaljerna som gör det, och med våra add-ons får du en helhetsupplevelse som bara Jacy’z kan leverera. Welcome to an upgraded summer at Jacy’z!

Add-ons

Glas bubbel
Summer-cocktails
Snacks
Middag
Dryckspaket till middag
Badkläder
Solglasögon
Badrock
Buketter & Briketter

THE VIEW

Pam’s Pooldeck & Lounge är utsedd till en av världens bästa takpooler

“Looking and feeling like an LA rooftop, and filled with an international atmosphere, the buzzing and lush terrace blends rooftop pool and day beds with a large bar and plenty of comfy lounge areas. Under open skies, here you can mix refreshing cocktails with poolside bites (think fresh bowls and sushi), as well as sunny swims with DJ beats and party vibes.”

– Rikard Fredicsson / www.therooftopguide.com

Let’s talk

Till Jacy’z Hotel & Resort kommer ni för att avhandla mötet och brainstorma fram genialiska idéer, men även för att ta en ett dopp i poolen innan morgonmötet eller en riktigt god negroni i baren efter en dag av tankeverksamhet.

Lämna dina details nedan så hör vi av oss!

*” anger obligatoriska fält

The not so sexy, but mandatory fine print. När du klickar på ”Signup” så tackar du ja till att få allt det senaste om Jacy’z före alla andra. Bilder, erbjudanden och nyhetsbrev fyllda med massa värme, nyheter och allt det senaste från oss som jobbar med göra Jacy’z till något du tycker om länge. Vi är inga stora fans av torra texter, men vi följer lagen såklart. Så om du vill hitta info om hur vi behandlar din data eller hur vi jobbar med cookies, är de såklart nygräddade.

Möteslokaler som passar alla

Upp Till 300 personer

Big Stage

Regionens mest luxuösa lokal för event, föreläsningar, shower och biovisningar.

Upp Till 160 personer

Large Groups

Flexibla möteslokaler. Åtta olika rum som kan möbleras i alla tänkbara sittningar.

Upp Till 16 personer

Medium Groups

High-end styrelserum utrustade med alla bekvämligheter ni behöver, and more.

Upp Till 8 personer

Small Groups

Vi har flera small rooms, perfekta rum för små grupper med stora agendor.