BARNVÄNLIGT HOTELL I GÖTEBORG.
UPPLEV JACY’Z MED DIN FAMILJ.

Gångavstånd till Liseberg

2 Pool clubs

Playground

Stor frukostbuffé

Sveriges hetaste city-resort med gångavstånd till Liseberg

På gångavstånd från nöjesparken hittar du en magisk plats där du kan njuta av en fluffig säng och en riktigt god frukost. Dessutom ingår morgondoppet i vår pool under bar himmel! Inträde och åkbiljetter till Liseberg kan man enkelt förbeställa på Lisebergs hemsida.

Allt detta ingår:

• Övernattning
• Tillgång till gym
• 1 km. till Liseberg
• Två Pool Clubs*
• Playground
• Stor frukostbuffé

*PAM’S Pool Deck & Lounge – både barn och vuxna hotellgäster har fri tillgång till poolen 08:00-11:00. Pachanga Pool Club – Pool club accesss adderas i bokningen. 13-årsgräns kl 09:00-14:30. 16-årsgräns 16:00-22:30. Gäller i målsmans sällskap.

WELCOME TO 27 FLOORS OF MAGIC

En cityresort för både stora och små

I centrala Göteborg, på gångavstånd till både Liseberg och Avenyn, hittar du Jacy’z Hotel & Resort. Detta är den perfekta platsen att pusta ut efter en spännande dag på nöjesfältet eller att ladda upp inför morgondagens strapatser i västkustens huvudstad.

Glid runt i en badring i poolen eller njut av god mat på vår uteservering samtidigt som du känner stadens puls bara ett stenkast bort. Här kan du kombinera storstadens kultur och nöjen med avkopplande dagar. Hos oss får du det bästa av två världar och en sommarupplevelse som ni sent kommer att glömma!

TA ETT DOPP I POOLEN

PAM’S Pool Deck & Lounge

En av sommarens självklara måsten. Att besöka PAM’S Pool Deck & Lounge, en magisk plats som har blivit utsedd till en av världens topp 10 bästa rooftop pools. Vira badrocken om dig och plaska loss i poolen eller njut av morgonsolen.

Både stora och små hotellgäster har exklusiv tillgång till PAM’S kl 8-11.

HOTELLETS EGNA GARAGE

Smidig och bekväm parkering

Vi ligger alldeles intill E6:an och har ett eget garage med centralt läge, med direkt anslutning till huset. Garaget ligger alldeles intill vår entré och du tar dig enkelt direkt från garaget och in till lobbyn där du checkar in.

Enklast är att addera parkering i samband med att du bokar ditt rum hos oss.

FUN AND GAMES AWAITS!

Aktiviteter på Jacy’z

På Jacy’z behöver du inte ha långtråkigt en enda sekund. Vi lovar.

På lobbyvåningen hittar du vår playground – biljard, shuffle board, bordtennis väntar alldeles intill den öppna spisen (där ni grillade marshmallows till frukosten!).

En våning upp hittar du våra golfsimulatorer – Fairway Fusion. Oavsett om du vill utmana brorsan eller om du söker lite egentid så är det här för dig. Boka din bana och svinga loss!

Gamer? Se då till att boka ett Dark Room för guds skull. Då får du nämligen tillgång till ett PS5.

Under perioden 24 juni-11 augusti välkomnar vi alla barn lite extra. Vi bjuder på gratis glass i receptionen och bjuder in till bio (i lokalen Caspar Ghost) tre gånger om dagen. How sweet!

GOOD FOOD, GOOD MOOD

Restauranger & barer

Självklart vill du och din familj äta god mat på din semester och som tur är finns det gott om valmöjligheter hos oss på Jacy’z. Välj mellan amerikanska rätter i vårt brasseri Archie’s eller asian fusion i vår skybar Gogogaga. Oavsett vilken restaurang du väljer kan du se fram emot en smakupplevelse utöver det vanliga, där varje tugga tar dig med på en kulinarisk resa.

Givetvis har vi barnvänliga alternativ för våra yngre gäster.

Se bara till att boka bord i tid eftersom det ofta blir fullbokat.

Concierge & Flowershop

Vi har ett välsorterat sortiment av flowers and gifts för både dig som bor på hotellet, dig som arbetar i närområdet eller råkar ha vägarna förbi.

JQ Bar

En liten undangömd plats högt upp i huset, dit du bara kommer om du har nyckeln. Vår speakeasy bar JQ är det perfekta gömstället för dig som vill fly verkligheten och njuta av vackra vyer och magiska drinkar för en stund.

Work with us

Vi letar alltid efter fler passionerade individer som vill bli en del av Jacy’z. Våra lediga tjänster publiceras kontinuerligt, så håll ögonen öppna för möjligheten att landa ditt drömjobb hos oss.

A bold and playful community where people connect, play & create. Welcome to JayWork – co-working at Jacy’z!

Get social with us!

Joina oss i våra sociala kanaler. Här får du de senaste nyheterna, inspiration och sweat deals 👇

Share with friends!