Laddar Evenemang

Välkommen till en dag av energi, power och lugn

Nu tar vi yogan, flow fusion och inspirationen till Big Stage och Jacy’z och vi gör det med några av Sveriges mest inspirerade och kunniga inom området – Åsa Lindau och Emma Green. Åsa har över 25 års erfarenhet av yoga samt 20 år av undervisande. Hon är utbildad inom Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Yin, Restorative och Rehab yoga. Emma hoppade höjd i den yttersta världseliten under 15 års tid men är nu PT, föreläsare och yogainstruktör.

Vi möts, upplever och tillbringar en dag (och om du vill, en kväll) tillsammans. Alla kommer med sina erfarenheter, förhoppningar och förväntningar. Tillsammans skapar vi en upplevelse av känslor, energi och gemenskap. Kanske sås ett frö – att det du gör påverkar andra. Och du kan både inspirera och inspireras genom att vara snäll – mot andra och dig själv.

Kom och känn ruset av endorfinerna, glädjen och kraften i rörelse. Hitta förståelsen för att kroppen och knoppen är i synk och landa i insikten och hoppfullheten att du kan påverka det. Att kraften som finns där inne är din. Gräv där du står, då det finns plats för alla och då kan vi lyfta både oss själva och andra.

Här hittar du lugn och känslan av tillräcklighet. Du är bra precis som du är. Lägg inte energi på att försöka vara någon annan än dig själv. Fokusera på det som är du istället. Låt det slå rot och stå därefter stadigt.

Vår dag tillsammans blir en perfekt blandning av yoga, träning och fint prat av Emma och Åsa. Lunchen äter vi tillsammans och det finns flera goda och nyttiga alternativ att välja bland. Fikat är även det inspirerat av Åsa och Emmas tankar kring mat och god hälsa.

Men, vi stannar inte där. Efter som vi gör detta på Jacy’z Hotel & Resort så hoppas vi också att du vill fortsätta eftermiddagen och kvällen med oss. Din kväll fortsätter därefter med en fantastisk middag i vår skybar Gogogaga. Här serveras Korean BBQ-meny. Vår meny med japansk och koreansk influerad mat är ett socialt koncept och serveras i sharing-style vid första och andra servering, sedan serveras varsin desserter till det. Dryck kan beställas på plats.

Du väljer naturligtvis det paket som passar dig bäst och om du har andra saker du vill uppleva på kvällen så ska du veta att vår dag tillsammans kommer bli jättefin.

Välkommen till en dag av energi, power och lugn
– baserad på rörelseglädje med yoga, träning och prat med Åsa Lindau & Emma Green.

WELCOME – 10:00
Landa på din matta för ett kort intro.

YOGA – 10:20 – 11:30
En flödande yogaklass med fokus på att mjuka upp höfterna. Perfekt för både aktiva och stillasittande yogis som kommer att värma upp kroppen inför resten av dagen och ge dig “happy hips”.

BREAK – 11:30 – 11:45
Njut av en smoothie i baren och utforska din goodie bag.

WORKOUT – 11:45 – 12:45
Effektiv träning för hela kroppen med ökat fokus på coren. Det kommer även att bli inslag av hopp för att bygga styrka och explosivitet.

LUNCH – 12:45 – 13:45
Serveras i Gaby’s Restaurant.

YOGA TALK & COFFEE – 13:45 – 14:45
Under dagens tema “gemenskap, hopp och lugn” reflekterar Åsa och Emma över yoga och träning genom livet. Det blir även fika och påfyllning med energi i form av fika.

YIN YOGA – 15:00 – 16:00
Avslutande pass där vi låter positionerna ta tid och ger kroppen utrymme att mjukna i sin egna takt. Smält dagens intryck och låt nervsystemet koka ner dagens upplevelser innan livet rusar på igen.

Eventbiljett

Börjar: 10.00
Slutar: 16.00

1 895 SEK / Pers.
Event + Middag

Börjar: 10.00
Slutar: 16.00
GOGOGAGA SKYBAR MIDDAG

2 685 SEK / Pers.