Laddar Evenemang

Unplugged Talks: Joel Lundqivst

Vinnande ledarskap, skapa effektiva team och att jobba tillsammans. Förmågan att guida oss själva och andra i rätt riktning spelar en betydande roll i hur vi gemensamt och individuellt uppnår ett gynnsamt resultat. Vinnande ledarskap är det centrala temat och även titeln på Joel Lundqvists föreläsning, och om någon vet vad han talar om, så är det han: tre VM-guld, fyra SM-guld och fyra CHL-titlar i bagaget.

Lyssna när Joel berättar om sin personliga resa, från när drömmar först tändes tills det att han antog kaptensrollen i Frölunda redan 2009. Han diskuterar viktiga egenskaper i sitt tillvägagångssätt till ledarskap och de vinnande faktorer för de lag han har varit en del av. Han reflekterar över hur hans ledarstil har utvecklats genom åren och delar med sig av de ledare som har inspirerat honom.

Lundqvist går även in på organisatorisk utveckling och sina tankar om självledarskap. Föreläsningen avslutas med tydliga tips och råd för att ni ska kunna skapa ett vinnande team på er arbetsplats och för dig personligen.

Föreläsningen avslutas självklart med en frågestund om precis vad du vill, hälsar Joel.

Vilka är nyckelfaktorerna när det kommer till vinnande ledarskap? Bra fråga! Kom och lyssna till de spännande svaren på Jacy’z Big Stage.

Din kväll
Föreläsningen med Joel börjar kl 18:00  men kvällen hos oss på Jacy’z kan bli så mycket mer än så. En bit mat innan i vår amerikanska restaurang Archie’s, en fördrink eller perfekt espresso i lobbybaren eller en härlig middag i vår asian fusion restaurang, Gogogaga.

Fåtölj balkong
insläpp: 17:00
på scen: 18:00
195 SEK / Pers.