Loading Events

TOTO IV – JUBILEUMSKONSERT MED PETER JOHANSSON & LOLLO GARDTMAN

PÅ PUBLIKENS BEGÄRAN – NY KONSERT SLÄPPT!
 
Våra konsertkväll tidigare i år med Toto, Peter Johansson och Lollo Gardtman sålde slut direkt och väntelistan var lång. Naturligtvis kör vi ytterligare en kväll för dig som inte lyckades knipa en biljett då! Nytt datum är 17 maj.
 

Med en enorm press från skivbolaget släppte Toto den 8:e april 1982 sitt fjärde album, Toto IV. De hade inte lyckats följa upp succén efter debutplattan och riskerade att åka ut från Columbia Records. Att denna platta var speciell visste bandet när den släpptes men att den skulle vinna hela sex Grammys, däribland för årets album och årets låt, “Rosanna”, hade ingen vågat drömma om. Nu, drygt 40 år och över 5 miljoner sålda exemplar senare vill vi, tillsammans med er musikälskare, hylla och fira detta mästerverk.

På scenen ser du en av Sveriges största musikalstjärnor Peter Johansson (We Will Rock You, Jesus Christ Superstar, Rock of Ages) tillsammans med en av de stora doldisarna på Sveriges soul och rockscen, Lollo Gardtman. 7-mannabandet leds av erfarna kapellmästaren Magnus Höglund och vi tycker också du ska hålla extra koll på fantastiska gitarristen Pelle Holmberg (Jojje Wadenius m.fl). Kom och upplev Toto IV live i sin helhet med hits som Rosanna, I won’t hold you back och megahiten Africa, som nu nått över 1 miljard streams på Spotify. Det bjuds naturligtvis på många andra av detta ikoniska bands hits.

En riktig MÅSTE-konsert för alla som gillar musik!

På scenen

Peter Johansson, känd från oräkneliga musikaler som bland annat “Jesus Christ Superstar”, “Rock of Ages”, “Jersey Boys” och “We Will Rock You”. Han har även svart bälte i “Så Ska Det Låta” där han medverkat fler gånger än det finns siffror. Vi här på Jacy’z tycker han besitter en av Sveriges absolut bästa röster.

Lollo Gardtman, en av Sveriges främsta doldisar. Hon har medverkat i flertalet shower med bland annat Tomas Ledin och “Rock of 80’s”. Hon turnerar just nu runt Sverige med rockbandet Nestor och hon har lovprisats av Lisa Nilsson på hennes Instagram, inte bara en utan TVÅ gånger med orden “soul i absolut världsklass”.

Bandet är stort och fantastiskt tajt. En diger samling välmeriterade musiker som individuellt sammantaget har jobbat med de flesta av Sveriges artister i ett spann ifrån Björn Ulvaeus, Povel Ramel och Sven-Bertil Taube till Danny Saucedo, Molly Sandén och Darin.

Lollo Gardtman – sång

Peter Johansson – sång

Pelle Holmberg – gitarr

Markus Zovic – keyboards & kör

Rikard Mörtsell – keyboards

Christopher Ek – bas & kör

Magnus Höglund – trummor & kör

Rubens Millet Herrera – percussions

Din kväll

Förfesten startar kl 18:00 på Small Stage ute i lobbybaren. Här bjuds det på Toto-klassiker från vår DJ och bra priser i baren. Vill du äta middag innan konserten så väljer du mellan Jacy’z amerikanska restaurang Archie’s eller en asian fusion upplevelse med utsikt över takåsarna i Gogogaga på 26:e våningen.

Vi öppnar dörrarna till Big Stage kl 20.00 och sen är konserten i två akter med kort paus, så du hinner till baren. När sista tonen klingat ut i Big Stage fortsätter festen – glid vidare till Gogogaga på våning 26 eller stanna kvar på ground floor i vår lobbybar. Om du har turen kanske du lyckas knipa en av platserna i vår speakeasybar JQ. Oavsett var du hamnar kommer kvällen att puttra vidare in mot småtimmarna.

18+

Du kan avboka ditt besök senast 14 dagar innan ankomst. Vid avbokning senare än 14 dagar debiteras 100% av biljetten.

Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen

SITTPLATS PARKETT

Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

425 SEK / Pers.
FÅTÖLJ BALKONG – MIDDAG
3 rätters i archies 18:00
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
995 SEK / Pers.
FÅTÖLJ PARKETT – MIDDAG
3 RÄTTERS I ARCHIES 18:00
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
995 SEK