Laddar Evenemang

Tingsek  Duokonsert med Måns Mernsten 

Tingsek och Jacy’z bjuder in till en kväll i soulens och kärlekens tecken. Denna mångfacetterade artist har sedan tidigt 2000-tal bjudit sin publik på svensk soul med tydliga amerikanska influenser. Likt Jacy’z själv har Tingsek en fot i den svenska myllan och en annan lite mer cowboy-boots-försedd fot i amerikansk kultur.

Magnus Tingsek, född och uppvuxen i Skåne, är inte bara en framstående sångare, låtskrivare och producent utan är också en av våra mest enastående liveartister. När Tingsek och hans band intar scenen levereras modern soul av absolut världsklass, och publiken förförs till att kasta sig in i upplevelsen med fullständig hängivenhet. Med hits som “World of its Own” och “Nothing, Nobody, Rights & Wrongs” så har Tingsek skapat musikhistoria. Nu skapar Tingsek och ny historia när han tillsammans med Måns Mernsten intar scenen på Big Stage.

Måns är en av bandmedlemmarna till det svänga kollektivet Damn! Måns levererar alltid förstklassigt sväng oavsett om han står vid tangenterna vid sin keyboard eller om han tar en gitarr eller banjo i sin hand.

Stämningen sätter du redan vid ankomst i vår lobbybar. Glid ner vid öppna spisen med en drink i handen. Om du vill så får du, äta en middag i Archie’s, vår all american and ever so cozy restaurant. Vid kl 20:00 öppnas dörrarna till Big Stage och du kan förbereda dig på en intim och svängig musikupplevelse som du sent kommer att glömma.

När vi är klara i Big Stage fortsätter festen – glid vidare till Gogogaga på våning 26 eller stanna kvar på ground floor i vår lobbybar. Om du har turen kanske du lyckas knipa en av platserna i vår speakeasybar JQ där du hittar både kalla drycker, glittrig utsikt och likasinnade. En liten “World of its own” för alla er som upplevt denna fantastiska konsert!

Varmt välkommen till denna underbar duokväll med både Tingsek och Måns Mernsten.

18+

Parkett Sittplats
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
295 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
395 SEK / Pers.
SOFFA 4-6 PERS
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
2495 SEK
BAR STÅPLATS
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
195 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett
Insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
395 SEK / Pers.