Laddar Evenemang

Tina The Show

I hyllningsföreställningen Tina – The Show, bjuder sångerskan och artisten LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner.

Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias egna favoriter. På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Med sig på scenen har hon ett liveband av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige så ser vi också de rutinerade artisterna och dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

Att göra en legend som Tina Turner rättvisa, kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson – En av showens producenter.

Förfesten kör vi i lobbybaren från kl 18:00 och dörrarna till Big Stage öppnas kl 20:00. Don’t come hungry! Passa på att uppleva vår amerikanska restaurang Archie’s innan showen eller varför inte testa Gogogaga, vår asian fusion restaurant på 26:e våningen. När sista tonen klingat ut i Big Stage fortsätter festen – glid vidare till Gogogaga på våning 26 eller stanna kvar på ground floor i vår lobbybar. Om du har turen kanske du lyckas knipa en av platserna i vår speakeasybar JQ. Oavsett var du hamnar kommer kvällen att puttra vidare in mot småtimmarna.

Varmt välkommen till en soulpumpande och härlig kväll på Jacy’z med LaGaylia Frazier. Simply the best!.

18+

Du kan avboka ditt besök senast 14 dagar innan ankomst. Vid avbokning senare än 14 dagar debiteras 100% av biljetten.

Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen

Sittplats Parkett
Insläpp: 20:00
Live på scen: 21:00
395 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett
Insläpp: 20:00
Live på scen: 21:00
550 SEK / Pers.
Bar Ståplats
Insläpp: 20:00
Live på scen: 21:00
295 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong
Insläpp: 20:00
Live på scen: 21:00
550 SEK / Pers.
SOFFA 4 – 6 PERS
Insläpp: 20:00
Live på scen: 21:00
2250 SEK