Laddar Evenemang

Stefan Sporsén Quartet med gästartist Titiyo

Stefan Sporsén har med sin jazzkvartett under det senaste året gjort ett stort antal fullsatta och omtalade spelningar. Debut EP:n ”Allt det som varit” har hyllats av publik och recensenter. Vi på Jacy’z älskar jazz och när Stefan tackade ja till att göra två speciella kvällar här hos oss i Big Stage, ja då blev vi mer än lyckliga. Just denna kväll har han med sig soul- och popdrottningen aka Tityo som gästartist!

Stefan Sporsén är känd från såväl Augustifamiljen och som mångårig medlem i Håkan Hellströms band. Nu har han återvänt till sin favoritmusik jazzen och satte i fjol ihop sin favoritkvartett med några av Sveriges bästa jazzmusiker Wingefors, Turegård och Källfelt.

Titiyo är artisten som är och förblir ständigt aktuell på den svenska musikscenen. Efter att hon slog igenom med hiten “Talking to the Man in the Moon” 1989 har hon hunnit tilldelats fyra grammis och blivit invald i Swedish Music Hall of Fame. Det är inte för inte som vi nu kan säga “Drottningen är tillbaka”!

Den här kvällen bjuder på egenskrivna låtar av Stefan, ett knippe udda charmiga standards, berättelser, jazzversioner av italienska schlagers blandat med souliga inslag signerat Tityo. Allt sammantaget blir ”Jazz at Jacy’z” en upplyftande och uppfinningsrik vokaljazzkväll med Stefan Sporsén Quartet i Chet’s, Miles, Sinatras och Rita Pavones – och Sporséns anda.

Kvällen börjar kl 18:00 med livemusik på vår scen Small Stage i hotellobbyn. Dörrarna till Big Stage öppnar kl 20:00 och Stefan Sporsén Quartet äntrar scenen runt kl 21:00. När vi är klara i Big Stage fortsätter festen – glid vidare till Gogogaga på våning 26 eller stanna kvar på ground floor i vår lobbybar. Om du har turen kanske du lyckas knipa en av platserna i vår speakeasybar JQ. Oavsett var du hamnar kommer kvällen att puttra vidare in mot småtimmarna.

Vill du äta en bit mat innan spelningen så går det utmärkt att boka bord i vår All American Restaurant Archie’s eller vår Asian fusion restaurang Gogogaga på 27:e våningen.

Den här kvällen kan du bara inte missa – “Come Along”!

Stefan Sporsén – Sång, Trumpet
Titiyo – Sång
Stefan Wingefors – Piano
Viktor Turegård – Kontrabas
Lars ”Lade” Källfelt – Trummor

18+

Bar Ståplats

insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

250 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong – Middag

3 RÄTTER ARCHIES 18.00
insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

1045 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett

insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

495 SEK / Pers.
Sittplats Parkett

insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

350 SEK / Pers.