Laddar Evenemang

Motown 65 Tribute Night 

Motown Records grundades av Berry Gordy Jr. den 12 januari 1959 och nu är det dags för 65 års jubileet på Jacy’z Big Stage! Men hur hyllar man världens mest ikoniska skivbolag? Historien om Motown och dess resa innefattar världsartister som Diana Ross, Stevie Wonder, Michael Jacksson, Marvin Gaye, Lionel Richie, The Supremes, Erykah Badu, India Arie och många, många fler. Motowns avtryck på soulmusiken och dess utveckling har varit smått otrolig under decennier.

Svaret på frågan om hur vi kan hylla och fira Motown är enkel. En one-night-only där du bjuds på ett 8-mannaband med några av Sveriges bästa musiker under ledning av kapellmästare Magnus Höglund. Framför bandet blir det en lineup av artister, sångerskor och sångare som alla har något ytterst speciellt i sina röster, precis som på Motowns storhetstid. Alla med en nära och personlig koppling till skivbolaget som levererat världshits, känslor, soul och musikalitet under 65 år. Detta blir en kväll du kommer minnas länge, en kväll där det blir svårt att stå still och en kväll där du får se kända stjärnor och nya stjärnskott. Precis så som vi tror att Motown tänkte.

Scenen kommer att intas av flera starka och namnkunniga vokalister – LaGaylia Frazier, Lollo Gardtman, Paul Mac Innes och Boris René. På scenen finns också det nya unga stjärnskottet Freja Strempel Johansen.

Kvällen är skapad av kapellmästare Magnus Höglund tillsammans med soulsångerskan Lollo Gardtman. 8-mannabandet tillsammans med fem olika artister kommer framföra hits så som ”I Heard It Through The Grapevines”, ”Superstition”, ”Papa Was a Rollin’ Stone”, ”Super Freak”, ”My Girl” och ”All Night Long”.

PÅ SCENEN
LaGaylia Frazier: sång
Lollo Gardtman: sång
Paul Mac Innes: sång
Boris René: sång
Introducing: Freja Strempel Johansen

Markus Zovic: Keys
Christopher Ek: Bas
Magnus Sjöqvist: Gitarr
Magnus Höglund: Trummor
Per Laang: Saxofon
Daniel Angebrand: Trumpet
Rubens Millet Herrera: Percussions

Förfesten startar 17:00 i vår lobbybar. Här beställer du din fördrink och laddar upp med likasinnade. Dörrarna till Big Stage öppnas 20:00 och sen startar vi igång konserten runt 21:00. Kvällen är i två akter med paus.

När vi är klara här fortsätter kvällen i en av våra barer. Bästa kvällen skapar du lättast genom att äta en trevlig middag på någon av våra restauranger Archie’s eller Gogogaga.

Varmt välkommen till Motown 65, Jacy’z, Big Stage och en helkväll i soulens tecken!

18+

Ståplats

insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

350 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong – Middag
3 Rätters Archies
insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
1045 SEK / Pers.
SOFFA 4-6 PERS
insläpp: 20.00
live på scen: 21.00
2995 SEK
Fåtölj Parkett

insläpp: 20.00
live på scen: 21.00

495 SEK / Pers.