Loading Events

Magnus Betnér intar Big Stage

Magnus Betnér, en banbrytande komiker med en unik förmåga att balansera skarp satir och kompromisslös ärlighet. Hans djärva och kontroversiella stil väcker inte bara skratt utan också viktiga samhällsreflektioner. Med enastående timing och en outtröttlig kritisk blick tar Betnér scenen och levererar både humor och tankeväckande diskussioner som stannar kvar långt efter föreställningens slut. 

en mångsidig och kontroversiell komiker, trollbinder publiken med sin skarpa satir och brutala ärlighet. Med en osviklig känsla för timing och ett kritiskt öga för samhällsfrågor väcker han skratt och tankeväckande diskussioner i ett och samma andetag. 

Men med åren har det blivit mer och mer vardagsreflektioner om familjeliv och hur det är att ha barn som växer upp och hur det påverkar en själv och livet.

Stefan Odelberg – Mästaren av Mångsidig Underhållning. Stefan Odelberg är en fenomenal entertainer som mästerligt jonglerar mellan humor, magi och musik. Med en unik förmåga att dra in publiken i sina oförutsägbara och charmerande framträdanden, skapar han minnesvärda stunder fyllda av skratt och förundran. Hans allsidighet och professionella närvaro gör honom till en älskad och hyllad artist på scenen.

Book NOW!
Tid: 19:00
195 SEK / Pers.