Laddar Evenemang

Looptroop Rockers & Svenska Akademien

Blir det inga konserter på Ullevi i sommar ser vi till att det blir det på Jacy’z! Vi bjuder in dig till en otrolig kväll på Big Stage med två av Sveriges största och bästa inom svensk hip-hop och reggae, nämligen Looptroop Rockers och Svenska Akademien. Looptroop Rockers, grundades 1992 i Västerås och precis som då består bandet av hiphop-pionjärerna Promoe, CosM.I.C och Supreme och Embee. Med spelningar och festivaler världen över är Looptroop Rockers idag ett av Sverige mest rutinerade liveband som varken duckar obekväma ämnen eller svängiga beats. Deras musik och budskap har tagit dom både in i publikens hjärtan och Swedish Music Hall of Fame.

Svenska Akademien, grundades 1999 i Landskrona. Detta musikkollektiv debuterade 2001 med EP:n Snapphaneklanen och under 00-talet etablerade de sig genom intensivt turnerande som en av landets bästa liveakter. Bandet är självutnämnda och självklara upphovsmän till den skånska raggan. Inte sällan blir det battlerim som mixas med toasting och politiska slagord när bandmedlemmarna toastar i micken.

Om solen skiner denna fredag börjar vi med en förfest på PAM’S Pool Deck & Lounge. Här på vår takterras blir det mingel intill poolen och god dryck och mat finns att köpa i takbaren. Om vädergudarna inte är med oss kör vi istället förfesten i vår härliga lobbybar.

Vill du äta innan showen? Se då till att välja biljetten där en middag i Jacy’z amerikanska mysiga restaurang Archie’s ingår.

Kl 20:00 öppnar dörrarna till Big Stage där en DJ sätter stämningen inför showen. Kl 21 går banden på scenen. Förvänta dig inget annat än en elektrisk stämning och ett sväng som gör att publiken inte kan stå stilla.

När sista tonen har klingat ut fortsätter festen! Ta hissen upp till Gogogaga på våning 26 för efterfest med utsikt, eller stanna kvar på markplan i vår lobbybar. Har du tur kan du få plats i vår exklusiva speakeasybar JQ för en avslutande drink.

Säkra dina biljetter nu och var med om en oförglömlig kväll med Looptroop Rockers och Svenska Akademien på Big Stage. Upplev musiken, stämningen och allt däremellan – vi ses i augusti!

STÅPLATS
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
425 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong – Middag
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
2-rätters middag i Archie’s kl. 18:00
1 020 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett – Middag
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
2-rätters middag i Archie’s kl. 18:15
1 020 SEK / Pers.
soffa 4 – 6 pers
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
2 975 SEK