Laddar Evenemang

Jacy’z Comedy Club – Henrik

Henrik Nyblom är inte bara en av Sveriges mest framstående komiker, utan hans unika talang placerar honom i en klass för sig när det kommer till humor. Hans briljans och kreativitet är enastående, och nu har du äntligen chansen att se honom live!
Nyblom bjuder på allt från noggrant förberedda skämt till spontana infall som han troligtvis klurar ut bara några minuter innan showstart. Självklart får du också njuta av hans färdigheter i improvisation, för Nyblom levererar alltid en levande humorshow som är full av energi och liv.
Naturligtvis ackompanjeras hans framträdanden av en livlig loopmaskin som bara förstärker den redan explosiva atmosfären i hans shower.
Med över 55 000 följare på Instagram och 38 000 följare på TikTok har Nyblom byggt en betydande online-följarskara. Ni kanske även känner igen Nyblom från populära tv-program som ”Parlamentet”, ”Bäst i Test”, ”Rostmacka” och SVT:s älskade ”STANDUP sketch show”
Henrik Nyblom har framför allt gjort sig känd för sin briljanta ståuppkomik. Genom hantverket har han byggt upp en dedikerad publik som uppskattar hans unika humor. Redan långt innan han syntes på TV-skärmen hade Nyblom etablerat sig som en framstående komiker. Men det är i liveframträdandena hans styrka verkligen kommer till sin fulla rätt – Nybloms standup måste helt enkelt upplevas live.

Henrik Nyblom, MC Matilda Wildmark, komiker Jakob Johansson, Tito Salazar

Bar Ståplats
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
195 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
350 SEK / Pers.
Sittplats Parkett
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
250 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
350 SEK / Pers.
SOFFA 4 – 6 PERS
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
1 750 SEK