Laddar Evenemang

Jacy’z Comedy Club – Elin & Shanthi

Om Elin

Elin Almén är en lysande stjärna inom komikens värld, och hon är definitivt en av de mest lovande komikerna i vårt land idag. Hennes talang och skicklighet förutspår en lysande framtid, och det finns inga tvivel om att hon räknas som en av Sveriges främsta komiker. Du känner säkert igen henne från hennes minnesvärda framträdanden i SVT’s ”Släng dig i brunnen” och ”Svenska Nyheter”.

När Elin kliver upp på scenen kan du förvänta dig en upplevelse utöver det vanliga. Hon är en mästare på att skapa en atmosfär fylld av skratt och glädje. Med sina genialiska skämt som vävs samman med hennes oslagbara förmåga till spontan improvisation, är det omöjligt för publiken att inte vara helt förtrollad.

Elins förmåga att skapa en stark anknytning till sin publik gör varje framträdande till en unik och minnesvärd upplevelse. Att se Elin Almén live på scen är en upplevelse som du inte vill missa – det är helt enkelt komik på sin allra bästa nivå.

Om Shanti
Shanthi Rydwall Menon är inte bara komikern med imitationer och karaktärer som sin nisch utan med en energi och närvaro gör hon sig till en de mest säregna komiker i Sverige. Hon har meriter så som Mumbo Jumbo och Parlamentet på TV4, Sanningens Minut och Robins på SVT bland annat på sitt CV. Hon har även hörts i radioprogram som Carpe Fucking Diem i P3 och Tankar För dagen i P1. Lite kuriosa är att hon en gång i tiden drev humorklubben ” Standup Yours” på Södra Teatern i Stockholm. Med andra ord en komiker med ett brett spektra på sin lyra.

Elin Almén & Shanthi Rydwall Ménon, MC Tito Salazar

Bar Ståplats
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
195 SEK / Pers.
Fåtölj Balkong
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
350 SEK / Pers.
Sittplats Parkett
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
250 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
350 SEK / Pers.
SOFFA 4 – 6 PERS
insläpp: 19:00
live på scen: 20:00
1 750 SEK