Laddar Evenemang

Blacknuss + Special guest

Get into the groove för fredagen den 25 oktober är Blacknuss äntligen tillbaka på Jacy’z Big Stage!

Förra året firade det legendariska kollektivet 30 år med en exklusiv spelning på Fasching i Stockholm och här på Jacy’z fick de Big Stage att lyfta. Naturligtvis vill vi göra om samma sak igen tillsammans med dig.

Genom åren har Blacknuss haft samarbeten med artister som Robyn, Lisa Nilsson, Titiyo Och Christian Falk. Den här kvällen har de exklusivt bjudit två av Sveriges absolut bästa sångare, Caspar Camitz och Nadja Kasanesh. Det blir soul, funk, sväng och en riktigt festlig show! Pengarna tillbaka om du lyckas stå still denna kväll!*

*We’re kidding hun

Din kväll

Förfesten börjar ute i vår härliga hotellobby och på Small Stage bjuds det på livemusik medans du tar fördrinken. Vi startar här redan kl 16 och livemusiken kickar igång kl 17. Om du vill äta en bit mat bokar du enkelt bord i vårt amerikanska brasseri, Archie’s. Eller så tar du dig upp till 26:e våningen och vår skybar Gogogaga och njuter en asian fusion middag innan du tar dig ner till festen med Blacknuss i Big Stage. När sista tonen klingat ut i Big Stage fortsätter festen – glid vidare tillbaka till Gogogaga eller stanna kvar på ground floor vid vår lobbybar. Om du har turen kanske du lyckas knipa en av platserna i vår speakeasybar JQ. Oavsett var du hamnar kommer kvällen att puttra vidare in mot småtimmarna.

Varmt välkommen till en helkväll med Blacknuss och Jacy’z!

18+

Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen

Ståplats
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
420 SEK / Pers.
SOFFA 4 – 6 PERS
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
3 495 SEK
Fåtölj Balkong – Middag
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
2 RÄTTERS I Archie’s 18:00
1 020 SEK / Pers.
Fåtölj Parkett – Middag
insläpp: 20:00
live på scen: 21:00
2 RÄTTERS I Archie’s 18:15
1 020 SEK / Pers.