Laddar Evenemang

Blacknuss – Get into the groove! 

Fredagen den 25 oktober är de äntligen tillbaka på Jacy’z Big Stage!

Förra året firade det legendariska kollektivet 30 år med en exklusiv spelning på Fasching i Stockholm och här på Jacy’z fick de Big Stage att lyfta. Naturligtvis vill vi göra om samma sak igen tillsammans med dig. Soul, funk, sväng och en riktigt festlig kväll. Genom åren har Blacknuss haft samarbeten med artister som Robyn, Lisa Nilsson, Titiyo Och Christian Falk. Den här kvällen har de exklusivt bjudit med en hemlig gästartist som vi vet att du inte vill missa.

Pengarna tillbaka om du lyckas stå still denna kväll!*

*We’re kidding hun

Förfesten börjar ute i vår härliga hotellobby och på Small Stage bjuds det på live-musik medans du tar fördrinken. Vi startar här kl 18 och om du vill äta en bit mat bokar du enkelt bord i vår amerikanska bistro, Archie’s. Eller så tar du dig upp till 26:e våningen och vår Sky Bar restaurang Gogogaga och njuter en asian fusion middag innan du tar dig ner till festen med Blacknuss i Big Stage. När sista tonen klingat ut i Big Stage fortsätter festen – glid vidare tillbaka till Gogogaga eller stanna kvar på ground floor i vår lobbybar. Om du har turen kanske du lyckas knipa en av platserna i vår speakeasybar JQ. Oavsett var du hamnar kommer kvällen att puttra vidare in mot småtimmarna.

Varmt välkommen till en helkväll med Blacknuss och Jacy’z!

18+

Biljettsläpp – Sign up and get on the list

Pssst… snart släpper vi biljetterna här. Registrera dig i vårt nyhetsbrev för att alltid vara först på dom nya släppen.

Genom att klicka på ”Get on the list” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies.