Loading Events

Anis Don Demina intar Big Stage

Anis Don Demina – När Komik och Karisma Skapar Guld

Anis Don Demina har visat att han är mer än bara en komiker – han är en kraft inom underhållningsvärlden. Under våren tog han oss med på sin andra stand-up turné “Medges ej”, där han kastade ljus över ämnen som pengars lockelse och människans strävan efter dem. Men det var inte bara på scenen han skapade magi; hans stand-up-special “Maskinen”, som släpptes på SVT Play tidigare i år, visade hans förmåga att få publiken att skratta och tänka på samma gång.

Genom sin humor och karisma har Anis blivit en av de hetaste namnen i branschen. Han har en förmåga att omvandla vardagliga situationer till komiska ögonblick och få oss att skratta åt våra egna foibles. Men bortom skämten finns ett djupare budskap, som han med lätthet väver in i sitt material.

Kvällens Mc är ingen mindre än den fantastiske Stefan Odelberg. Stefan Odelberg är en fenomenal entertainer som mästerligt jonglerar mellan humor, magi och musik. Med en unik förmåga att dra in publiken i sina oförutsägbara och charmerande framträdanden, skapar han minnesvärda stunder fyllda av skratt och förundran. Hans allsidighet och professionella närvaro gör honom till en älskad och hyllad artist på scenen.

 

 

Book NOW!
Tid: 19:00
195 SEK / Pers.